Stoiximan Super League

«Μεγάλο πράγμα η Ευρώπη»

Τη σπουδαιότητα της διαφαινόμενης κατάκτησης από τον Ολυμπιακό Βόλου ενός εισιτηρίου για το Europa League της επόμενης σεζόν τόνισε ο Λεάντρο Άλβαρες στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο Ιταλός μέσος αναφέρθηκε στη δίκαιη, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και τα «σενάρια» για τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Τη σπουδαιότητα της διαφαινόμενης κατάκτησης από τον Ολυμπιακό Βόλου ενός εισιτηρίου για το Europa League της επόμενης σεζόν τόνισε ο Λεάντρο Άλβαρες στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Ιταλός μέσος αναφέρθηκε στη δίκαιη, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και τα «σενάρια» για τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα όσα είπε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό, ο χαφ της θεσσαλικής ομάδας:

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο:
«Προσωπικά είναι κάτι που ακόμα δεν το πιστεύω γιατί είναι μεγάλο πράγμα αυτό που κάναμε. Μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχουμε 20 μέρες διακοπές για να ετοιμαστούμε για αυτό που θα γίνει μετά».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:
«Ο Ολυμπιακός Βόλους λένε ότι ήταν η καλύτερη στην αντεπίθεση φέτος και πιστεύω ότι χτες η ΑΕΚ βγήκε πολύ μπροστά, ρίσκαρε, επειδή έχει πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση, αλλά εμείς στην αμυντική συμπεριφορά μας κάναμε καλή δουλειά και σιγά-σιγά είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όποιος βάλει την μπάλα στα δίχτυα θα κερδίσει. Και εμείς το πάθαμε αυτό φέτος. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο πιστεύω».

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι με ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου βγαίνει σίγουρα Ευρώπη:
«Δεν μπορούμε να πάμε αυτήν τη σκέψη. Πάντα παίζουμε για να αποφύγουμε την ήττα, αλλά αν δούμε τους βαθμούς, δεν είμαστε χαζοί. Θα δούμε τι μας συμφέρει. Θα πάμε την Τετάρτη εκεί και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την επιτυχημένη πορεία της θεσσαλικής ομάδας:
«Έχουμε ομάδα που δεν έχει μεγάλο ρόστερ και αυτό θέλει πολύ δουλειά και προσοχή, για να φτιάξουμε μία οικογένεια που λέμε, γιατί το μυστικό του Βόλου στα ματς που παίξαμε καλά, ήταν που ήμασταν ομάδα. Δουλεύουμε πολύ στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο και το πετύχαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με όλους στην ομάδα. Κάναμε μία καλή χρονιά σε όλα τα επίπεδα».

Για το μέλλον του:
«Έχω το μυαλό μου μόνο στο Βόλο, όπου έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Αν θα γίνει κάτι εξαρτάται από τον πρόεδρο. Εγώ πιστεύω ότι έκανα καλή χρονιά, αλλά δεν σταματάω εδώ, πρέπει να διαβάσω κι άλλο τη Σουπερ Λίγκα και να είμαι καλύτερος του χρόνου. Έχω διαβάσει πράγματα για ομάδες, αλλά δεν θέλω να τα σκέφτομαι. Κοιτάω μόνο τον Βόλο τώρα. Αν γίνει κάτι στο μέλλον θα είμαι ευχαριστημένος».

Για τον Μάκη Κατσαβάκη:
«Είναι δύσκολο να πάρει μια ομάδα που πάει καλά και να τη διατηρήσεις σε υψηλό επίπεδο και μέσα στους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x