Stoiximan Super League

Οι… Αντώνηδες «ξύπνησαν» την ΑΕΚ!

Ευτυχώς που… ακούνε ραδιόφωνο στην ΑΕΚ! Η διοίκηση της ΠΑΕ (με ευθύνη και του νομικού τμήματος, που δεν την ενημέρωσε) κοιμόταν «τον ύπνο του δικαίου» για το δικαίωμα ένστασης που ενδεχομένως έχει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, μέχρι οι δύο Αντώνηδες (Πανούτσος και Καρπετόπουλος) αναφέρουν το θέμα στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Ευτυχώς που… ακούνε ραδιόφωνο στην ΑΕΚ!

Η διοίκηση της ΠΑΕ (με ευθύνη και του νομικού τμήματος, που δεν την ενημέρωσε) κοιμόταν «τον ύπνο του δικαίου» για το δικαίωμα ένστασης που ενδεχομένως έχει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, μέχρι οι δύο Αντώνηδες (Πανούτσος και Καρπετόπουλος) αναφέρουν το θέμα στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, το νομικό επιτελείο της «Ένωσης» δεν είχε ιδέα (ή κι αν είχε, δεν ενημέρωσε, όπως όφειλε τη διοίκηση) για τις προεκτάσεις του ζητήματος και την προοπτική εκείνο να αξιοποιηθεί προς όφελος της ΠΑΕ.

Έτσι, ο Σταύρος Αδαμίδης και οι υπόλοιποι συνεργάτες του έμαθαν (και τους μεταφέρθηκε) από… τα ερτζιανά ότι η παράνομη είσοδος του Μπέου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού μπορεί να επιφέρει μηδενισμό του Ολυμπιακού Βόλου, βάσει του ΚΑΠ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΠΑΕ και θεωρείται βέβαιο πως -μετά την απόφαση για τις κινήσεις στο θέμα της ένστασης, που βρίσκεται τώρα σε πρώτο πλάνο- θα υπάρξουν κυρώσεις για τους υπεύθυνους της αμέλειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x