Ελλάδα

Προλαβαίνει τους τελικούς ο Περπέρογλου

Λιγότερο σοβαρός από ό,τι υπήρχε αρχικά ανησυχία πως θα είναι αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Στράτου Περπέρογλου στον τρίτο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα play-offs. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως έχει υποστεί υπερέκταση του θωρακικού μυ, χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου ο ώμος του. Ο διεθνής φόργουορντ θα αρχίσει αμέσως φυσιοθεραπεία, αλλά είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Λιγότερο σοβαρός από ό,τι υπήρχε αρχικά ανησυχία πως θα είναι αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Στράτου Περπέρογλου στον τρίτο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα play-offs. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως έχει υποστεί υπερέκταση του θωρακικού μυ, χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου ο ώμος του.

Ο διεθνής φόργουορντ θα αρχίσει αμέσως φυσιοθεραπεία, αλλά είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα περιμένει την ανταπόκριση του οργανισμού του παίκτη του στη θεραπεία για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x