Stoiximan Super League

Καφές (και Μανωλάς) της… παρηγοριάς!

Τον πόνο του Μανόλο Χιμένεθ -για το… παχυλό απουσιολόγιο του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό- «γλύκαναν» κάπως οι Καφές και Μανωλάς. Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και σε αντίθεση με πέντε βασικότατους «κιτρινόμαυρους», συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ντέρμπι της Τετάρτης.

Τον πόνο του Μανόλο Χιμένεθ -για το… παχυλό απουσιολόγιο του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό- «γλύκαναν» κάπως οι Καφές και Μανωλάς.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και σε αντίθεση με πέντε βασικότατους «κιτρινόμαυρους», συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ντέρμπι της Τετάρτης.

Μετά την απουσία του απ’ τα δύο προηγούμενα ματς των play-off (λόγω υποτροπής σε παλιό του τραυματισμό), ο Καφές είναι ξανά διαθέσιμος, ενώ το ίδιο συνέβη τελικά και με τον Μανωλά (παρόλο που τα… προγνωστικά, μετά το αιμάτωμα που είχε υποστεί στη γάμπα, δεν ήταν υπέρ του).

Αντίθετα, τις δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαίωσε ο Νίκος Γεωργέας (μετά την κάκωση δεξιού οπισθίου μηριαίου που του διαγνώστηκε) και αφού συνέχισε και την Τρίτη φυσιοθεραπεία μαζί με τον -επίσης τραυματία- Λυμπερόπουλο, αποκλείστηκαν αμφότεροι από την αποστολή.

Απ’ αυτήν «κόπηκε», δε (σε ένα ακόμα σαφές μήνυμα) ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ο ανέτοιμος Γιάχιτς (που έκανε ατομικό πρόγραμμα), ενώ το ίδιο συνέβη φυσικά και με τους τιμωρημένους Δέλλα και Μίτσελ. Κάπως έτσι, για να συμπληρωθούν οι 21 «εκλεκτοί» του Χιμένεθ χρειάστηκε να… επιστρατευτεί ο Αργυρίου και οι νεαροί Νικόλτσης και Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Ματέος, Κλωναρίδης, Καράμπελας, Μανωλάς, Νταντόμο, Καφές, Λαγός, Μπαχά, Γκέντσογλου, Ντρπιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς, Νικόλτσης, Έντερ, Λεονάρντο, Ντιόπ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x