Stoiximan Super League

Καλή αρχή…

Καλά ήταν τα μηνύματα που… έστειλαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Αρκετοί φίλοι της ομάδας σήμερα ανανέωσαν τις κάρτες τους, προκαλώντας αισιοδοξία στους υπευθύνους, καθώς η επίσημη έναρξη της διάθεσης είναι αύριο, 25 Μαϊου. Σκηνοθέτησε το σποτάκι για τα διαρκείας…

Καλά ήταν τα μηνύματα που… έστειλαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 500 άτομα ανανέωσαν τις κάρτες τους για την νέα αγωνιστική σεζόν, ένα νούμερο που κρίνεται ικανοποιητικό. Και αυτό καθώς, η επίσημη έναρξη της διάθεσης των καρτών είναι αύριο, 25 Μαϊου. Έτσι, αύριο αναμένονται περισσότερα άτομα να έχουν ανανεώσει το… δικαίωμα εισόδου τους στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» τη νέα αγωνιστική.

Οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» δήλωναν ικανοποιημένοι από τις πρώτες ενδείξεις για τα εισιτήρια, αλλά και αρκετά αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Φτιάξτε το… διαφημιστικό σποτ
Μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό δεν έχει προβληθεί κάποιο τηλεοπτικό σποτάκι για την προώθηση των καρτών. Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί τον επόμενο μήνα, και οφείλεται στην ευκαιρία που δίνουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ στους οπαδούς της ομάδας να φτιάξουν αυτοί το σποτάκι.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός…
Νιώσε και εσύ την Απόλαυση Διαρκείας. Κέρδισε την θέση σου στο στάδιο Καραϊσκάκη, ανεβάζοντας, στο www.olympiacos.org το δικό σου βίντεο για την μαγεία του Θρύλου. Έναρξη διαγωνισμού Τρίτη 24/5/11. Δείξε την αγάπη σου για την ομάδα της καρδιάς σου. Εμπνεύσου από την Θρυλική πορεία. Επένδυσε μουσικά ,όλες τις φάσεις που σε έχουν κάνει περήφανο για την ομάδα. Τα τρία καλύτερα βίντεο θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας του Θρύλου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Ο διαγωνισμός, που σε περιμένει στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση, θα λήξει στις 29/5/11.

http://ticketingcontest.olympiacos.org/Account/Login.aspx

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x