Stoiximan Super League

«Έχω πρόταση από την ΑΕΚ»!

Το (φημολογούμενο από το Γενάρη) ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει επιβεβαίωσε ο Άμπρααμ Παθ. Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται σε αρκετά ισπανικά ΜΜΕ, ο 31χρονος στόπερ της Έρκουλες τόνισε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η «Ένωση».

Το (φημολογούμενο από το Γενάρη) ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει επιβεβαίωσε ο Άμπρααμ Παθ.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται σε αρκετά ισπανικά ΜΜΕ, ο 31χρονος στόπερ της Έρκουλες τόνισε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η «Ένωση».

«Έχω μία πρόταση από την ΑΕΚ, μία ομάδα που με θέλει από τον Δεκέμβριο. Υπάρχουν, όμως, επιλογές και από συλλόγους της Primera και της Segunda Division», φέρεται να δήλωσε ο Παθ.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός αμυντικός δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στην Έρκουλες (με τη φανέλα της οποίας έχει σημειώσει την τελευταία τριετία 88 συμμετοχές και 8 γκολ), τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Εάν η Έρκουλες έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη νέα σεζόν μπορεί να εξετάσω την πιθανότητα ανανέωσης. Ίσως να είναι ενδιαφέρον, εάν ο στόχος είναι η επιστροφή στην Primera Division».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x