Ισπανία

«Το πρόβλημα είναι της Ατλέτικο»

«Το πρόβλημα είναι της ομάδας, εάν δεν με καταλαβαίνει. Γνώριζε ακόμη κι όταν ανανέωνα το συμβόλαιό μου, ότι μπορούσα να φύγω ανά πάσα στιγμή»… Με τις δηλώσεις του αυτές ο Κουν Αγκουέρο έδωσε συνέχεια στο σήριαλ που έχει αρχίσει από χθες και αφορά την παραμονή του ή όχι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Το πρόβλημα είναι της ομάδας, εάν δεν με καταλαβαίνει. Γνώριζε ακόμη κι όταν ανανέωνα το συμβόλαιό μου, ότι μπορούσα να φύγω ανά πάσα στιγμή»…

Με τις δηλώσεις του αυτές ο Κουν Αγκουέρο έδωσε συνέχεια στο σήριαλ που έχει αρχίσει από χθες και αφορά την παραμονή του ή όχι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός χθες ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας της Μαδρίτης για την απόφασή του να φύγει από την ομάδα, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των υπευθύνων και περισσότερο του προέδρου του συλλόγου, ο οποίο νωρίτερα δήλωνε ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο όμως σήμερα, έδειξε αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, ερχόμενος σε ευθεία κόντρα με την ομάδα του.

Κατά την αναχώρησή από την Μαδρίτη για το Μπουένος Αϊρές έκανε τις παραπάνω τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, ενώ –ίσως για πρώτη φορά- εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του καλού παιδιού, που είχε συνηθίσει τους Μαδριλένους.

«Το ξεκαθάρισα στη διοίκηση. Η απόφασή μου είναι να φύγω. Οφείλουν να σεβαστούν την επιθυμία μου. Είναι πρόβλημά τους ένα δεν θέλουν να το καταλάβουν», τόνισε ο Αργεντινός και συνέχισε, ουσιαστικά αποκαλύπτοντας ότι είχε λάβει την απόφασή του πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

«Περίμενα να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ανακοινώσω την απόφασή μου», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι συγκεκριμένο από κάποια ομάδα για το μέλλον του… «Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να φύγω. Οι οπαδοί πρέπει να το καταλάβουν. Ήταν πέντε θαυμάσια χρόνια, στα οποία οι οπαδοί που έδωσαν πολύ μεγάλη αγάπη. Τους ευχαριστώ και τους σέβομαι, αλλά τώρα πια θέλω μια αλλαγή», κατέληξε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x