Ελλάδα

«Τρίποντο αλληλεγγύης»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/5) η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Δευτέρας (30/5) με την ονομασία «Τρίποντο Αλληλεγγύης», ανάμεσα στον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Τα έσοδα από το συγκεκριμένο φιλικό θα δοθούν στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/5) η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Δευτέρας (30/5) με την ονομασία «Τρίποντο Αλληλεγγύης», ανάμεσα στον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Τα έσοδα από το συγκεκριμένο φιλικό θα δοθούν στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Ο εκπρόσωπος των Βετεράνων της Εθνικής Ελλάδας, Νίκος Μπουντούρης, μεταξύ άλλων, είπε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με το οποίο θα μπορέσουμε να συνδράμουμε όσους μας έχουν ανάγκη, βοηθώντας το έργο των "γιατρών του κόσμου". Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής πάνω από 15 αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε αρκετές επαρχιακές πόλεις και θα κάνουμε όσους χρειαστεί».

Από την πλευρά των βετεράνων έχουν δηλώσει ότι θα κατέβουν οι: Αλβέρτης, Γαλακτερός, Κορωνιός, Καράγκουτης, Κωνσταντινίδης, Λιαδέλης, Λιμνιάτης, Μπαλογιάννης, Μπουντούρης, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Τζαλαλής, Τσέκος, Χριστοδούλου. Αντίπαλοί τους, εκτός από τους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα είναι και κάποιοι παίκτες από την ομάδα της Κηφισιάς, η οποία φέτος ανέβηκε στην Α2, αλλά και ο Νίκος Χατζής.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, τη Δεύτερα (30/5) στις 19:00, με την τιμή του εισιτηρίου ή αλλιώς «δελτίο εισόδου» να κοστίζει 5 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση των «Γιατρών του Κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x