Ισπανία

Τέλος ο Βαλντάνο από τη Ρεάλ

Την απόφαση να απομακρύνει τον Χόρχε Βαλντάνο από τη θέση του αθλητικού διευθυντή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη συνεδρίασή του το απόγευμα της Τετάρτης. Ο λόγος είναι οι κακές του σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Την απόφαση να απομακρύνει τον Χόρχε Βαλντάνο από τη θέση του αθλητικού διευθυντή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη συνεδρίασή του το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο λόγος είναι οι κακές του σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για μη στήριξη από την πλευρά του μετά τις διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία του Κλος Γκόμεζ στον αγώνα με τη Σεβίλλη. Η ρήξη στη σχέση των δύο ανδρών είχε διαφανεί όταν ο Πορτογάλος προπονητής είχε ζητήσει, πριν τραυματιστεί ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, την απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής και ο Βαλντάνο είχε δηλώσει δημόσια πως «… έχουμε σέντερ φορ, αλλά είναι στον πάγκο», αναφερόμενος στον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Βαλντάνο, που ήταν δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ στην πρώτη του προεδρική θητεία, ενώ τον ακολούθησε όταν επανήλθε στην ηγεσία της «βασίλισσας» το 2009, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την απουσία ή τη σιγή του Ζοσέ Μουρίνιο στις συνεντεύξεις Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x