Ισπανία

Κοεντράο: «Υπάρχει ακόμα χρόνος…»

Στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας εντάχθηκε χθες το απόγευμα ο Φάμπιο Κοεντράο ενόψει του αγώνα (04/06) με την Νορβηγία για την προκριματική φάση του Euro 2012. Ο μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, όμως ο ίδιος θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους όσον αφορά την επικείμενη αποχώρησή του από την Μπενφίκα.

Στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας εντάχθηκε χθες το απόγευμα ο Φάμπιο Κοεντράο ενόψει του αγώνα (04/06) με την Νορβηγία για την προκριματική φάση του Euro 2012.

Ο μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, όμως ο ίδιος θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους όσον αφορά την επικείμενη αποχώρησή του από την Μπενφίκα.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, όμως υπάρχει ακόμα 23χρόνος να μιλήσουμε για τη συγκεκριμένη υπόθεση», τόνισε ο χρονος παίκτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τα ισπανικά ΜΜΕ που βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας του Πάουλο Μπέντο για να μάθουν ό,τι νεότερο ξέρουν για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κοεντράο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x