Πόλο

Φουντούλης: «Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει η ομάδα του χρόνου»

Αβέβαιο είναι το μέλλον της ομάδας πόλο του Ολυμπιακό για την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής πολίστας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η νίκη στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Βουλιαγμένη ήταν απλά μία καλή αρχή, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ό,τι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερο.

Αβέβαιο είναι το μέλλον της ομάδας πόλο του Ολυμπιακό για την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον Γιάννη Φουντούλη.

Ο διεθνής πολίστας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η νίκη στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Βουλιαγμένη ήταν απλά μία καλή αρχή, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ό,τι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε Γιάννης Φουντούλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς πολύ σημαντική. Μία καλή αρχή θα έλεγα. Εμείς όμως, κρατάμε μόνο τη νίκη».

Για το αν παίζει ρόλο η έδρα στο πόλο: «Η έδρα στο πόλο δεν είναι τόσο σημαντική. Η Βουλιαγμένη δεν έχει το κοινό των άλλων ομάδων, όπως έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα. Είναι παραδοσιακοί φίλοι του πόλο. Τους περιμένουμε, πάντως, να μπουν διαφορετικά στο επόμενο παιχνίδι, καθώς η ήττα τους πείσμωσε περισσότερο, παρά τους έκανε να καταρρεύσουν ψυχολογικά».

Για το αν ήταν φυσιολογικά τα 13 γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός: «Όχι δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Ίσως επειδή, για τα περισσότερα παιδιά της Βουλιαγμένης ήταν ο πρώτος τελικός που συμμετείχαν. Αλλά, ήταν ένα ντέρμπι για τρία οκτάλεπτα. Στο τελευταίο όμως, μπήκαμε με σκοπό να το πάρουμε και γι’ αυτό κάναμε και αυτό το σερί 6-0, όπου αυτό ήταν τελικά και το “κλειδί ” για τη νίκη».

Για το αν σκέφτονται στον Ολυμπιακό την Ευρώπη της επόμενης χρονιάς: «Όχι δεν σκεφτόμαστε την Ευρώπη από τώρα, μάλλον θα πρέπει να σκεφτόμαστε αν θα υπάρχει αυτή η ομάδα την επόμενη μέρα. Όλα που περνάμε μας έχουν επηρεάσει, αλλά η υπομονή που κάναμε όλο το χρόνο, για τους δύο τίτλους που διεκδικούμε, μας κράτησε. Είναι μία ηθική ικανοποίηση για εμάς και πιστεύω ότι δεν θα ήμασταν εντάξει εάν δεν δίναμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είμαστε σε μία πτωτική πορεία, όμως μέσα από την σκληρή δουλειά και τον σωστό προγραμματισμό πιστεύω ότι θα παρουσιαζόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ήδη κάποια καλά σημάδια φαίνονται, με τον στόχο μας να είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο».

Για το να θα επηρεάσει την ομάδα του η διακοπή για το Final 4 του Κυπέλλου: «Πράγματι θα υπάρχει μία διακοπή, λόγω του Final 4 Κυπέλλου στην Κάλυμνο. Εμείς, όμως θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι θα παίξουμε δυνατά παιχνίδια και να πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x