Stoiximan Super League

Πρόβλημα στον «άσο» και την επίθεση

Λειψανδρία στη θέση του τερματοφύλακα και της επίθεσης αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα εν όψει του αγώνα της με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 4 Ιουνίου. Τραυματίες Χαλκιάς και Τζόρβας, πιθανώς βασικός ο Κωνσταντόπουλος. Νοκ άουτ ο Σαμαράς, φανέλα βασικού ίσως πάρει ο Χριστοδουλόπουλος.«Στόχος μας η κορυφή», δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο www.hellasfanclub.gr.

Λειψανδρία στη θέση του τερματοφύλακα και της επίθεσης αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα εν όψει του αγώνα της με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 4 Ιουνίου. «Στόχος μας η κορυφή», δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο www.hellasfanclub.gr.

Ο Κώστας Χαλκιάς και ο Αλέξανδρος Τζόρβας τραυματίστηκαν στην αυλαία των πλέι οφ και πιθανότατα ένας εξ αυτών, ίσως και οι δύο, δεν θα είναι στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έχει θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός για δέκα μέρες, ενώ αυτός του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Νοκ άουτ με πρόβλημα στη μέση είναι και ο Μιχάλης Σηφάκης κι έτσι δεν αποκλείεται θέση βασικού στο ερχόμενο ματς να πάρει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ή ακόμη και να κληθεί ένας επιπλέον γκολκίπερ (ο Σήφης Δασκαλάκης της Κέρκυρας και ο Στέφανος Κοτσόλης του Παναθηναϊκού λέγεται πως είναι στα υπόψη, με επικρατέστερο τον πρώτο).

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και για τη μεσοεπιθετκή γραμμή. Νοκ άουτ λόγω οστικού οιδήματος στο γόνατο τέθηκε για τρεις εβδομάδες ο Γιώργος Σαμαράς κι έτσι πιθανολογείται πως στην αποστολή και πιθανότατα στην ενδεκάδα θα βρεθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις συνεχίζονται στου Ρέντη παρουσία των πέντε διεθνών του Ολυμπιακού (Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου), του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Βαγγέλη Μόρα, του Αλέξανδρου Τζιόλη και του Παναγιώτη Κονέ. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και την Παρασκευή, ενώ μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου θα γίνει η συγκέντρωση όλων των κληθέντων την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x