F1

Τα «αλογάκια» άφησαν πίσω τους «ταύρους»

Την πολύ καλή απόδοση της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών διατήρησε η Ferrari και στη δεύτερη περίοδο. Ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε τον ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του, τον Λιούις Χάμιλτον. Κιβώτιο άλλαξε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Την πολύ καλή απόδοση της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών διατήρησε η Ferrari και στη δεύτερη περίοδο. Ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε τον ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του, τον Λιούις Χάμιλτον. Κιβώτιο ταχυτήτων άλλαξε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Στη δεύτερη περίοδο οι πιλότοι επέλεξαν να δοκιμάσουν και την πολύ μαλακή γόμα, της οποίας η διάρκεια ζωής κυμαίνεται στους 10 γύρους, ενώ ο χρόνος μειώνεται αν τα μονοθέσια έχουν γεμάτο ρεζερβουάρ.

Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία έκανε τον ταχύτερο χρόνο, την ώρα που η Ferrari διαπίστωνε για ακόμη μια φορά πως το κυκλοφοριακό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα στο Μόντε Κάρλο.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ενώ σταθερά από την τρίτη θέση ολοκλήρωσε την σεζόν ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε τον πέμπτο χρόνο, πίσω από τον Μπάτον και μπροστά από τον… ανταγωνιστικό Φελίπε Μάσα.

Με αλλαγμένο κιβώτιο ταχυτήτων βγήκε στους δρόμους ο Μαρκ Γουέμπερ, για τη δεύτερη περίοδο, με τον Αυστραλό πιλότο να πλασάρεται στην όγδοη θέση. Ωστόσο, ο Αυστραλός στο Μονακό θα εκκινήσει πέντε θέσεις πιο πίσω από τη θέση στην οποία θα καταταχθεί.

Τον έλεγχο του μονοθεσίου του έχασε ο Βιτάλι Πετρόφ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπαριέρες και να «πληγώσει» την R31.

Δείτε εδώ την κατάταξη της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών στο Μόντε Κάρλο.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x