Stoiximan Super League

Μόρας, Τοροσίδης, «Πάπα» και Παναθηναϊκός

Στο ελληνικό ρεπορτάζ φαίνεται πως το έχουν «ρίξει» εσχάτως οι Ιταλοί. Η “Gazzetta dello Sport”, στο σημερινό της φύλλο, αναφέρεται σε τέσσερις περιπτώσεις που είτε αφορούν Έλληνες παίκτες, είτε ελληνικές ομάδες, δίνοντας της δική της εκδοχή.

Στο ελληνικό ρεπορτάζ φαίνεται πως το έχουν «ρίξει» εσχάτως οι Ιταλοί.

Η “Gazzetta dello Sport”, στο σημερινό της φύλλο, αναφέρεται σε τέσσερις περιπτώσεις που είτε αφορούν Έλληνες παίκτες, είτε ελληνικές ομάδες, δίνοντας της δική της εκδοχή.

Πιο συγκεκριμένα, στο κομμάτι που ασχολείται με τη Φιορεντίνα, τονίζεται ότι οι «βιόλα» έχουν στο στόχαστρό τους τον Βαγγέλη Μόρα, θέλοντας να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

Στην «τζιαλορόσο» γωνία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη, εμπλέκοντάς τον μάλιστα με τον Νταβίντ Πισάρο και την επιθυμία του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του, κάτι για το οποίο δεν φέρεται διατεθειμένος ο Χιλιανός χαφ.

Αναφορικά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο υπογραμμίζεται ότι υπάρχει ζήτηση από πολλές ομάδες της Serie A, αν και μέχρι στιγμής τον έχουν ζητήσει επισήμως Τζένοα, Μπολόνια και Λάτσιο από Ιταλία και Βέρντερ Βρέμης από Γερμανία.

Στα λοιπά μεταγραφικά σενάρια ξεχωρίζει η «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Σαμπντόρια, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B, για τον Ντιαμάντι.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x