Δελτία Τύπου

To gocar.gr απέκτησε το δικό του “κανάλι”

To gocar.gr δημιούργησε την πρώτη ελληνική εφαρμογή για το webstore του Google Chrome browser. Την πρώτη ελληνική εφαρμογή, αποκλειστικά για τον δημοφιλή Internet browserτηςGoogle, Chrome, προσφέρει εδώ και λίγες ημέρες το gocar.gr, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει fullscreen και υψηλής ανάλυσης βίντεογια όλα τα μοντέλα αυτοκινήτου της αγοράς.

To gocar.gr δημιούργησε την πρώτη ελληνική εφαρμογή για το webstore του Google Chrome browser.

Την πρώτη ελληνική εφαρμογή, αποκλειστικά για τον δημοφιλή Internet browserτηςGoogle, Chrome, προσφέρει εδώ και λίγες ημέρες το gocar.gr, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει fullscreen και υψηλής ανάλυσης βίντεογια όλα τα μοντέλα αυτοκινήτου της αγοράς.

Το gocarTVApp, που διατίθεται δωρεάν για downloadστο Chrome Web Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών της Google, αποτελεί μια video on demand υπηρεσία που προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθήσει όποιο αρχείο video επιθυμεί, μέσα από μία συλλογή που ξεπερνούν τα 1.200 αρχεία και η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά.

Στο gocarTVApp ο χρήστης μπορεί να απολαύσει videoμε σχεδόν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, dreamcars αλλά και videoαπό το μαγικό κόσμο των παγκοσμίων πρωταθλημάτων της Formula 1 και του WRC.

Για την καλύτερη δυνατή διευκόλυνση του χρήστη, παρέχεται επιπλέον, μέσα από ένα αναδυόμενο μενού, η δυνατότητα αναζήτησης ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες video: τα πιο πρόσφατα, τα επιλεγμένα από το gocar.gr και η αναζήτηση των videoμε βάση τobrandτου αυτοκινήτου.

Το gocarTVApp υλοποιήθηκε για λογαριασμό του gocar.gr από τη NemoOnline.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x