Τένις

«Αποχαιρέτησε» και η Βοζνιάκι…

Τον αποκλεισμό- «βόμβα» στη φάση των «32» των γυναικών στο Ρολάν Γκαρός, γνώρισε η Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολάιν Βοζνιάκι, από την Ντανιέλα Χαντούκοβα. Έτσι, οι εκπλήξεις στις γυναίκες του φετινού γκραν σλαμ του Παρισιού συνεχίζονται, έπειτα από τον χθεσινό αποκλεισμό της Κιμ Κλάιστερς. Στο μεταξύ, "αντίο" από τη φετινή "κούρσα" του Ρολάν Γκαρός είπε και η περυσινή φιναλίστ, Σαμάνθα Στόσουρ.

Τον αποκλεισμό- «βόμβα» στη φάση των «32» των γυναικών στο Ρολάν Γκαρός, γνώρισε η Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολάιν Βοζνιάκι, από την Ντανιέλα Χαντούκοβα.

Έτσι, οι εκπλήξεις στις γυναίκες του φετινού γκραν σλαμ του Παρισιού συνεχίζονται, έπειτα από τον χθεσινό αποκλεισμό της Κιμ Κλάιστερς. Στο μεταξύ, "αντίο" από τη φετινή "κούρσα" του Ρολάν Γκαρός είπε και η περυσινή φιναλίστ, Σαμάνθα Στόσουρ.

Χωρίς να πετύχει ούτε ένα winner στο πρώτο σετ, η Βοζνιάκι ταπεινώθηκε από την Χαντούκοβα και ηττήθηκε 2-0 σετ (6-1, 6-3).

Νωρίτερα, η Στόσουρ βρήκε στο «τείχος» της Χισέλα Ντούλκο, η οποία επικράτησε 2-1 σετ (6-4, 1-6, 6-3).

Η ημέρα επεφύλασσε για τους λάτρεις του τένις μία ακόμη έκπληξη στις γυναίκες, καθώς η φορμαρισμένη Τζούλια Γκέργκες ηττήθηκε από τη Μαριόν Μπαρτόλι 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-4).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x