Stoiximan Super League

Μάχη Ντίντακ-Τζαβέλλα

Κι όμως παρά τις πληροφορίες που έφερναν τον Γιώργο Τζαβέλλα να βγαίνει… νικητής στη μάχη με τον Ντίντακ για την απόκτηση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Ισπανός αμυντικός -πλέον- φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Έλληνα διεθνούς αμυντικού...

Κι όμως παρά τις πληροφορίες που έφερναν τον Γιώργο Τζαβέλλα να βγαίνει… νικητής στη μάχη με τον Ντίντακ, τα πράγματα για την απόκτηση αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Η μάχη μεταξύ των δύο παικτών για την θέση στο άκρο της άμυνας του… νέου Ολυμπιακού είναι σκληρή και ο Ισπανός παίκτης φέρεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αποτελέσει την τελική επιλογή. Μάλιστα, αργά το βράδυ ο Ντίντακ είχε προβάδισμα –έστω και μικρό- για να κερδίσει τη μάχη.

Ωστόσο, αυτό το μικρό προβάδισμα μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Εντουάρντο Μαθία, που εξετάζουν και συγκεντρώνουν τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία για τους δύο παίκτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίξεις δύσκολα θα υπάρχουν μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα…

Ικανοποίηση για διαρκείας...
Με ικανοποίηση βλέπουν στον Ολυμπιακό η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Μάλιστα, σήμερα άλλοι 540 κάτοχοι περσινών καρτών ανανέωσαν τη θέση τους στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Φυσικά, λόγω των κακών καιρικών συθνηκών που επικρατούσαν την Παρασκευή ο αριθμός αυτός είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x