Ελλάδα

«Έχει δρόμο ακόμη η σειρά των τελικών»

Την πεποίθηση πως η σειρά των τελικών έχει ακόμη πολύ δρόμο και πως η έδρα παίζει μικρότερο ρόλο από την καλή… μέρα, υποστήριξε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. «Ίσως, ο υπέρμετρος εκνευρισμός του Ίβκοβιτς να επηρέασε και την ομάδα αρνητικά» μια άλλη ατάκα του έμπειρου κόουτς. «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ», το σχόλιο του για τον μικρό τελικό.

Την πεποίθηση πως η σειρά των τελικών έχει ακόμη πολύ δρόμο και πως η έδρα παίζει μικρότερο ρόλο από την καλή… μέρα, υποστήριξε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Ίσως, ο υπέρμετρος εκνευρισμός του Ίβκοβιτς να επηρέασε και την ομάδα αρνητικά» μια άλλη ατάκα του έμπειρου κόουτς. «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ», το σχόλιο του για τον μικρό τελικό.

«Ο Ομπράντοβιτς είδε διαφορετικά το παιχνίδι από ότι τα προηγούμενα. Η πιεστική άμυνα μπλόκαρε τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω εάν πάει για 2-0 ή για 1-1, έχει πολύ ψωμί ακόμη το πρωτάθλημα. Αν και σε μερικές περιπτώσεις είχε δίκιο ο Ίβκοβιτς, θεωρώ λάθος την τακτική του να διαμαρτύρεσαι τόσο πολύ. Θεωρώ πως οι απρόβλεπτοι παράγοντες θα κρίνουν τον νικητή», είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Δηλώσεις έκανε και για τον πρώτο μικρό τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. «Ο ΠΑΟΚ, ήταν πιο καλά στημένος. Ο Άρης έπαιξε πιο ελεύθερα και απέτυχε να πάρει το παιχνίδι. Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες και νομίζω πως έτσι θα πάει όλη η σειρά, με αμφίρροπα παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι, νομίζω πως δίκαια κέρδισε ο “δικέφαλος”».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x