Stoiximan Super League

«Θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ»

Για τις προσδοκίες που ανεβαίνουν χρόνο με το χρόνο και την θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Χάρης Μαυρίας. «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια», τόνισε ο νεαρός στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση του επετειακού ρολογιού του Γουέμπλεϊ.

Για τις προσδοκίες που ανεβαίνουν χρόνο με το χρόνο και την θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Χάρης Μαυρίας.

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια», τόνισε ο νεαρός στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση του επετειακού ρολογιού του Γουέμπλεϊ.

«Είναι απαιτητική η χρονιά που έρχεται. Κάθε χρόνο οι προσδοκίες ανεβαίνουν, κοιτάζουμε πιο ψηλά και με δουλειά θα προσπαθήσουμε να τους καταφέρουμε, έτσι ώστε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από την σωστή δουλειά να μπορέσω να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ», είπε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Όσο για το γεγονός πως η Εθνική Νέων έχει στις τάξεις της πολλούς «πράσινους» ποδοσφαιριστές, ο Χάρης Μαυρίας δήλωσε: «Σίγουρα. Είναι πολύ καλό σημάδι για τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να κοιτάξει και ο Παναθηναϊκός να επενδύσει στα δικά του παιδιά…».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x