Stoiximan Super League

Βλέπει Μόρις ο Άρης

Ένας παλιός γνώριμος πιθανώς να απασχολήσει μεταγραφικά τον Άρη. Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις, που προτάθηκε στους «κίτρινους» και η περίπτωση απόκτησής του εξετάζεται από τον Σάκη Τσιώλη. Στην Ουκρανία ο Καστίγιο για να πάρει την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ. «Κλείνει» τον νεαρό φορ Κανούλα ο Άρης.

Ένας παλιός γνώριμος πιθανώς να απασχολήσει μεταγραφικά τον Άρη. Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις, που προτάθηκε στους «κίτρινους» και η περίπτωση απόκτησής του εξετάζεται από τον Σάκη Τσιώλη.

Ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός αμυντικός, που αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άρη από το 2001 μέχρι το 2003, είναι ελεύθερος, το κασέ του είναι προσιτό για το σύλλογο και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει. Οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν με ενδιαφέρον την υπόθεση, καθώς αναζητούν έναν έμπειρο αμυντικό για να καλύψει το κενό του Ρονάλντο Γκιάρο.

Ο Μόρις μετά την αποχώρησή του από τον Άρη αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2008, όταν και δόθηκε δανεικός στην Ουέλβα (37 συμμ. και 1 γκολ τη σεζόν 2008/09 στην Primera Division) και ακολούθως στη Σανταντέρ (12 συμμ. τη σεζόν 2009/10). Το καλοκαίρι του 2010 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Λεμεσσού με τον οποίο είχε στην Κύπρο 13 εμφανίσεις.

Αναμονή για Καστίγιο

Στην Ουκρανία βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο μαζί με τον αδερφό και μάνατζέρ του. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την ελευθέρας, για να ανοίξει ο δρόμος της παραμονής του Μεξικανού επιθετικού στον Άρη. Στόχος του 27χρονου άσου είναι να βρει τη χρυσή τομή με τον ουκρανικό σύλλογο για το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει για να παραιτηθεί από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση δεν αναμένονται πριν τη Δευτέρα.

«Κλείνει» Κανούλα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Κανούλα βρίσκεται ο Άρης. Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου της Football League 2 Αναγέννηση Επανομής και είχε 6 γκολ σε 19 συμμετοχές. Ο συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη, Λάζαρος Κυριλλίδης, τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές κι έχει αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x