Gossip

Ο Ανδρουλιδάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την «exedra.gr»

Την αγορά της εφημερίδας «Εξέδρας» επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Νίκου Μαυρομάτη, «Στάση MEDIA». Διαβάστε τι δήλωσε για τα πλάνα του για την εφημερίδα…

Την αγορά της εφημερίδας «Εξέδρας» επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Νίκου Μαυρομάτη, «Στάση MEDIA». Διαβάστε τι δήλωσε για τα πλάνα του για την εφημερίδα…

-Για την αγορά της εφημερίδας «Εξέδρας»:
«Έχει υπάρξει οριστική αγορά της «Εξέδρας». Είναι οριστικό. Ο αθλητικός Τύπος έχει υποστεί μια μεγάλη φθορά τους τελευταίους μήνες, με την υποχώρηση των κυκλοφοριών. Το λαμβάνουμε υπόψη μας και αυτό θα καθορίζει τα βήματα μας. Η Εξέδρα είναι μια καλή εφημερίδα, η οποία, όμως έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

-Για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν:
«Αλλαγές θα γίνουν και θα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Η φθορά, λόγω της κρίσης, είναι σημαντική και απαιτείται να αλλάξουν κάποια πράγματα, για να επιστρέψει το κοινό ή να προσεγγίσουμε νέο κοινό.
Η πρόκληση ακούει στο όνομα ‘’ίντερνετ’’. Αλλάζει τα δεδομένα του αναγνώστη. Αυτό θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας εάν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Απαιτείται πλέον να φτιάξουμε μια μετα-ιντερνετική εφημερίδα. Αυτός είναι ο άξονας που θα κινηθώ, στη μορφή που θα φέρει –έτσι ελπίζω- αποτέλεσμα και θα ικανοποιήσει το κοινό. Η εφημερίδα είναι ζημιογόνος. Καμία επιχείρηση που παρουσιάζει σταθερά ζημιές δεν θα είναι εύκολο να ζει».

-Για το ενδεχόμενο απολύσεων:
«Δεν είναι ο πρώτος μου στόχος να γίνουν απολύσεις. Δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω δείξει και στο παρελθόν πως δεν είναι οι προθέσεις μου. Δεν θα περικόψουμε κόσμο. Εάν στη προσπάθειά μας, υπάρξει κάποιος που δεν θέλει να προσαρμοστεί, τότε, αυτό είναι άλλο. Είναι απάνθρωπο να απολύεται ένας άνθρωπος»

-Για τους λόγους της νέας ενασχόλησής του με τον αθλητικό Τύπο:
«Είναι αλήθεια ότι μετά από τη ζημιά που υπέστη ως επιχειρηματίας το 2002 υπήρξε μια περίοδος ανασυγκρότησης. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, όταν ένας επιχειρηματίας υποστεί ζημιά, είναι τραγικό αυτό που ακολουθεί. Τώρα σε σημαντικό βαθμό έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα. Η πρωτοβουλία ήταν ο Τύπος. Το SPORTIME ήταν πρώτη στην κυκλοφορία όταν την παρέδωσα και δυστυχώς είχε κακό τέλος.
Δεν θα ήθελα να προσθέσω μια ακόμη εφημερίδα. Τώρα που δημιουργήθηκε μια ευκαιρία με την πώληση της Εξέδρας, θεώρησα ότι έχει ενδιαφέρον. Η εφημερίδα είναι καλή. Έχει εξαιρετικά στελέχη και δημιοσιογράφους. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Αυτό είναι αλήθεια».

-Εάν η τακτική που θα ακολουθήσει η εφημερίδα θα είναι οπαδική:
«Οπαδική; Όχι δεν θα γίνει αυτό. Είμαι αυτός που είχε αλλάξει τα δεδομένα το 1994 με το SPORTIME. Που κατήργησε το οπαδικό στιλ».

-Εάν θα παραμείνει τίτλος της εφημερίδας το “Exedra.gr”
«Δεν μπορώ να πω ότι θα παραμείνει σαν τίτλος. Το συγκρότημα που την είχε, είχε σκοπό να κλείσει η εφημερίδα και να μείνει μόνο το site. Εγώ δεν έχω αυτή την πρόθεση… Θέλω να παραμείνει η εφημερίδα. Επομένως, ίσως ο τίτλος της να μην είναι αυτός που θέλω.
Θέλω να μιλήσω με τα παιδιά τις επόμενες ημέρες, να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας της εφημερίδας και από κοινού να σχεδιάσουμε. Η εφημερίδα έχει εξαιρετικά στελέχη. Θα βοηθήσουμε αποτελεσματικά, για να φτιάξουμε μια εφημερίδα με κέρδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x