Γαλλία

Για την Εβιάν, ρε γαμώτο!

Την υπόσχεση να τρέξει γυμνός στους δρόμους, για να πανηγυρίσει την άνοδο της Εβιάν στη Ligue 1, είναι διατεθειμένος να τηρήσει ο Βιθέντε Λιζαραζού, με δηλώσεις που έκανε στο γαλλικό κανάλι TF1. Ο πρώην διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας είχε δεσμευθεί δημόσια για αυτή του την πράξη τον περασμένο Ιούλιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατέχει ένα μικρό ποσοστό μετοχών των νεοφώτιστων.

Την υπόσχεση να τρέξει γυμνός στους δρόμους, για να πανηγυρίσει την άνοδο της Εβιάν στη Ligue 1, είναι διατεθειμένος να τηρήσει ο Βιθέντε Λιζαραζού, με δηλώσεις που έκανε στο γαλλικό κανάλι TF1.

Ο πρώην διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας είχε δεσμευθεί δημόσια για αυτή του την πράξη τον περασμένο Ιούλιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατέχει ένα μικρό ποσοστό μετοχών των νεοφώτιστων.

«Θα το κάνω, θα το κάνω», είπε αρχικά ο Λιζαραζού και συμπλήρωσε: «Θα τηρήσω την υπόσχεσή μου και θα το κάνω, αλλά δεν πρόκειται να καλέσω τον διεθνή Τύπο», κατέληξε αστειευόμενος ο ένας εκ των μικρομετόχων των νεοφώτιστων.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x