Champions League

Είναι τρελοί αυτοί οι Καταλανοί!

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο οπαδοί στην αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, που… πάτησε καταλανικό έδαφος το απόγευμα της Κυριακής! Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν, με ανοιχτό πούλμαν, το γύρο της Βαρκελώνης κι έπειτα από τρεις ώρες μπήκαν στο «Καμπ Νου», όπου σήκωσαν, μετά τον ουρανό του Λονδίνου και σ' εκείνον της Καταλονίας, το Champions League! Δείτε video και εικόνες στο sport-fm.gr, που σας μετέφερε LIVE τη φιέστα της Μπάρτσα!

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο οπαδοί στην αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, που… πάτησε καταλανικό έδαφος το απόγευμα της Κυριακής!

Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν, με ανοιχτό πούλμαν, το γύρο της Βαρκελώνης κι έπειτα από τρεις ώρες μπήκαν στο «Καμπ Νου», όπου σήκωσαν, μετά τον ουρανό του Λονδίνου και σ' εκείνον της Καταλονίας, το Champions League!

Δείτε video και εικόνες στο sport-fm.gr, που σας μετέφερε LIVE τη φιέστα της Μπάρτσα!

Το αεροπλάνο που μετέφερε τους θριαμβευτές προσγειώθηκε λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Πρατ», με τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Κάρλες Πουγιόλ να βγαίνουν πρώτοι από την πόρτα του αεροπλάνου, κρατώντας το κύπελλο με τα… μεγάλα αυτιά.

Οι αεροσυνοδοί φορούσαν φανέλες της Μπαρτσελόνα, που στην πλάτη έγραφαν «Γουέμπλεϊ»!









Διαβάστε εδώ πως η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέκτησε την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά!

Ακούστε πως περιέγραψε για τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τα γκολ του τελικού και την απονομή η «φωνή των τελικών», Χρήστος Σωτηρακόπουλος.



Έτσι σας μετέφερε LIVE το sport-fm.gr τη γιορτή που στήθηκε στη Βαρκελώνη!



22:15 - Η γιορτή στο «Καμπ Νου» τελείωσε… Ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να αποχωρεί. Το γλέντι, όμως, συνεχίζεται… αλλού! Η Κολομβιανή σταρ, σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα, θα δώσει συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, το «Μοντζουΐκ».

22:02 - Η γιορτή συνεχίζεται στο «Καμπ Νου». Παίκτες και τεχνικό τιμ, μαζί με τα παιδιά τους, φωτογραφίζονται με τις δύο κούπες.

21:52 - Ο Ινιέστα δήλωσε: «…χωρίς τους οπαδούς, δεν έρχονται κούπες. Η καρδιά μου, μου λέει ότι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο είναι να είσαι Μπαρτσελόνα. Είμαι περήφανος»!

21:49 - Ο Αμπιντάλ είναι συγκινημένος… Ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά και τον Πουγιόλ, που τον «άφησε», χθες, να σηκώσει αυτός πρώτος την κούπα! «Ήταν η καλύτερη μέρα της καριέρας μου», είπε!

21:48 - Ο Τσάβι είπε: «…είμαι πάντα περήφανος Καταλανός και οπαδός της Μπαρτσελόνα».

21:47 - Οι οπαδοί φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Μέσι. Ο Αργεντινός τους κάνει το χατίρι, παίρνει το μικρόφωνο και τους λέει: «…χαρείτε τον τίτλο. Ελπίζω να πάρουμε κι άλλους»!

21:45 - Ο αρχηγός ευχαρίστησε τον κόσμο. Στη συνέχεια, το λόγο -και το μικρόφωνο- πήρε ο Γκουαρντίολα, ο οποίος ευχαρίστησε κι αυτός τους οπαδούς για το πνεύμα τους, όπως είπε και ελπίζει η Μπάρτσα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους!

21:42 - Ο Πουγιόλ είναι ο πρώτος που… αρπάζει το μικρόφωνο κι ετοιμάζεται να μιλήσει στο πλήθος, που παραληρεί.

21:40 - Όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και ο Γκουαρντίολα ένα… κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου, πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League!

21:35 - Ένας ένας οι παίκτες της Μπαρτσελόνα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και γνωρίζουν την αποθέωση! Στη σέντρα έχει στηθεί μία εξέδρα, όπου οι «μπλαουγκράνα» θα σηκώσουν την κούπα του Champions League, μετά από τον ουρανό του Λονδίνου και σ' αυτόν της Καταλονίας.

21:19 - Η Μπαρτσελόνα έφτασε στο «Καμπ Νου»! Σε λίγη ώρα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, παρέα με την… κούπα με τα μεγάλα αυτιά θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

21:17 - 100 παιδιά χορεύουν στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου»! Οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης, πλησιάζουν…

21:12 - Το τελετουργικό στο «Καμπ Νου», για την υποδοχή των θριαμβευτών, ξεκίνησε.

20:55 - Ο Μαστσεράνο κάθεται ανάμεσα στις δύο κούπες (Champions League και πρωτάθλημα)…

20:44 - 90.000 οπαδοί μέσα από το «Καμπ Νου» τραγουδούν τον ύμνο της Μπαρτσελόνα! Πολύ συγκινητική στιγμή, ντελίριο όσο πλησιάζει το πούλμαν στο γήπεδο.

20:39 - Από το «Καμπ Νου» έχει αρχίσει να… αχνοφαίνεται η πομπή! Πάντως, μέχρι να φτάσει στο γήπεδο, θα περάσει αρκετή ώρα. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα…

20:30 - Οι παίκτες λούζουν ο ένας τον άλλο με σαμπάνιες και μαζί τους οπαδούς… Δεν δείχνουν να ενοχλούνται, πάντως.

20:25 - Οι παίκτες συνεχίζουν να… χοροπηδάνε πάνω στο πούλμαν, ενώ το τεχνικό τιμ σηκώνει εναλλάξ τις δύο κούπες!

20:15 - Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε! Οι πύλες του «Καμπ Νου» έκλεισαν! Ο «ναός» της Μπαρτσελόνα είναι κατάμεστος! Χιλιάδες κόσμου θα μείνουν, όμως, απ' έξω και θα ενώσουν τις φωνές τους με τους… μέσα!

20:03 - Ο Μπόγιαν, γέννημα θρέμμα Καταλανός, έχει ξεφύγει… Πανηγυρίζει σαν τρελός!

19:59 - Το πούλμαν που μεταφέρει τους «μπλαουγκράνα» βρίσκεται τώρα μεταξύ της πλατείας της Καταλονίας και της Paseo de Gracia, της πιο πολυσύχναστης, εμπορικής περιοχής της Βαρκελώνης. Χαμός! Σε 1,5 ώρα αναμένεται να μπει στο «Καμπ Νου» η Μπάρτσα για την απόλυτη αποθέωση!

19:47 - Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες. Αμέτρητες φωτογραφίες, για μία αξέχαστη στιγμή γι' αυτούς!

19:45 - Οι κερκίδες του «Καμπ Νου» έχουν, ήδη, σχεδόν γεμίσει… Τρέλα!

19:32 - Κάποιος πέταξε έναν κουβά νερό στον Βαλντές! Εκδήλωση αγάπης ή… μίσους; Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, πάντως, είναι σοκαρισμένος!

19:30 - Ο Ντάνι Άλβες στέλνει… φιλάκια!

19:24 - Πικέ και Μπόγιαν, όπως μαρτυρά και το κανάλι της Μπαρτσελόνα, έχουν πιει… κομματάκι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Και μπράβο τους!

19:15 - Γεμάτοι οι γύρω από το «Καμπ Νου» δρόμοι, τρεις ώρες -περίπου- πριν φτάσουν εκεί οι «μπλαουγκράνα» για την απόλυτη στιγμή της φιέστας!

18:47 - Το πούλμαν… βολτάρει στο λιμάνι της Βαρκελώνης, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο «Καμπ Νου», οι πύλες άνοιξαν.

18:30 - Ο Πέπε Γκουαρντίολα και οι παίκτες του επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό πούλμαν και με την κούπα με… τα μεγάλα αυτιά κι αυτή του πρωταθλήματος για… παρέα, το πάρτι ξεκίνησε!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x