Stoiximan Super League

Έδειξε… πλάνο ο Σάντος

Τις πρώτες σκέψεις του για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Μάλτα στο «Καραϊσκάκη» για τα προκριματικά του Euro 2012 έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Δευτέρας, πρώτης μετά τη συγκέντρωση όλων των διεθνών. Σχήμα 4-3-3 δοκίμασε ο Πορτογάλος προπονητής, με βασικούς Κοτσόλη, Τζιόλη, Φετφατζίδη και Μήτρογλου. Αποχώρησε ο Αβραάμ, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία.

Τις πρώτες σκέψεις του για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Μάλτα στο «Καραϊσκάκη» για τα προκριματικά του Euro 2012 έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Δευτέρας, πρώτης μετά τη συγκέντρωση όλων των διεθνών.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποίησε το καθιερωμένο 4-3-3 με τον Κοτσόλη στο τέρμα (έχει προβάδισμα έναντι του Κωνσταντόπουλου καθώς είχε μέχρι πρότινος υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό), τους Σπυρόπουλο (ελλείψει του τιμωρημένου Τζαβέλλα) και Τοροσίδη στα άκρα της άμυνας, τους Μόρα (αντί του τιμωρημένου Παπασταθόπουλου) και Αβρ. Παπαδόπουλο σε ρόλο στόπερ, τον Τζιόλη σε ρόλο αμυντικού χαφ με τους Κατσουράνη και Καραγκούνη σε πιο δημιουργικό ρόλο, τον Σαλπιγγίδη και τον Φετφατζίδη ως ακραίους μεσοεπιθετικούς και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Την άλλη ομάδα του διτέρματος απάρτιζαν οι Κωνσταντόπουλος, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καφές, Φωτάκης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Αθανασιάδης, ενώ για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκαν ο Ζήσης Βρύζας και ο μεταφραστής του Φερνάντο Σάντος.

Η ομάδα των «βασικών» επικράτησε στο 40λεπτο δίτερμα (που έγινε στα 3/4 του γηπέδου) με 4-3 με σκόρερ τους Φετφατζίδη (το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης), Τζιόλη, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου, ενώ Φωτάκης, Αθανασιάδης και Νίνης σκόραραν για τους «αναπληρωματικούς». Με την απόδοσή τους ξεχώρισαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Από το διπλό αποχώρησε επειδή είχε μία πληγή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τον οποίο αντικατέστησε ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο. Πάντως η κατάσταση του αμυντικού του Ολυμπιακού δεν εμπνέει ανησυχία κι απλώς δεν θα λάβει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (10:30), που θα είναι ανοικτή.

Την προπόνηση παρακολούθησαν αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του Πανιωνίου που πήραν αυτόγραφα από τους διεθνείς και τον Φερνάντο Σάντος. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Τάκης Λεμονής, που είχε βρεθεί στο χώρο για υποθέσεις του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x