Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Τώρα μόνο διακοπές…»

Στο μυαλό του Λάζλο Μπόλονι, τη δεδομένη στιγμή, βρίσκονται μόνο οι διακοπές, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος μιλώντας στο olapaok.gr. O έμπειρος προπονητής, ο οποίος αποτελεί τον No1 υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του

Στο μυαλό του Λάζλο Μπόλονι, τη δεδομένη στιγμή, βρίσκονται μόνο οι διακοπές, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος μιλώντας στο olapaok.gr.

O έμπειρος προπονητής, ο οποίος αποτελεί τον No1 υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως θα πάω στην Βουδαπέστη και συγκεκριμένα στην μητέρα μου προκειμένου να ξεκουραστώ για 4-5 μέρες», τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν θα ήθελα να συζητήσω αυτή την στιγμή για δουλειά. Μετά το συγκεκριμένο διάστημα μπορούμε να κάνουμε μια νέα συζήτηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x