Μοτοσικλέτα

Με στόχο το βάθρο!

Δεν… κρατιέται το δίδυμο της Yamaha ενόψει του πέμπτου γκραν πρι της χρονιάς στην πίστα της Καταλονίας (4-5/6). Από τη μία ο Χόρχε Λορένθο θέλει να διατηρήσει την πρωτιά του στο πρωτάθλημα στον εντός έδρας αγώνα, ενώ από την άλλη, ο Μπεν Σπις επιθυμεί να αφήσει πίσω του τα… άτυχα αποτελέσματα

Δεν… κρατιέται το δίδυμο της Yamaha ενόψει του πέμπτου γκραν πρι της χρονιάς στην πίστα της Καταλονίας (4-5/6). Από τη μία ο Χόρχε Λορένθο θέλει να διατηρήσει την πρωτιά του στο πρωτάθλημα στον εντός έδρας αγώνα, ενώ από την άλλη, ο Μπεν Σπις επιθυμεί να αφήσει πίσω του τα… άτυχα αποτελέσματα.

«Θα πάμε στο Μοντμελό, χωρίς να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο, είναι εκπληκτικό να βρισκόμαστε εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που η πίστα βρίσκεται τόσο κοντά στο σπίτι μου. Το σιρκουί είναι γρήγορο με αργές στροφές. Είναι ο δεύτερος αγώνας στην Ισπανία και θέλω να είμαι στην ίδια καλή κατάσταση. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, πρέπει να βελτιωθούμε, αφού οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ δυνατοί. Ωστόσο, στόχος μου είναι το βάθρο», ανέφερε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Χόρχε Λορένθο.

Έτοιμος για να δώσει το 100% δήλωσε ο έτερος αναβάτης της Yamaha, Μπεν Σπις,

«Πραγματικά μου αρέσει να τρέχω σε αυτό το σιρκουί, περισσότερο από τις προηγούμενες τέσσερις πίστες. Όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αυτό το τριήμερο και ελπίζω να ανέβουμε μερικές θέσεις στην κατάταξη του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του 26χρονου αναβάτη.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x