Stoiximan Super League

Δύσκολες διαπραγματεύσεις με Γκερέιρο

Αρκετά δύσκολα θα μπορέσει να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ στη… μάχη με τον Γκερέιρο για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη. Πολωνικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο παίκτης έχει αρνηθεί σε όσες προτάσεις του έγιναν για συνεργασία με μικρότερες οικονομικές αποδοχές από αυτές που ορίζει το τρέχον συμβόλαιο.

Αρκετά δύσκολα θα μπορέσει να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ στη… μάχη με τον Γκερέιρο για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη.

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα, «futbolnews.pl» ο παίκτης έχει αρνηθεί σε δύο προτάσεις που του έγιναν με σαφώς λιγότερες οικονομικές αποδοχές από αυτές που λαμβάνει.

«Οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς χαφ είναι περίπου 600.000 ευρώ και οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ θέλουν να τις ρίξουν στις 250.000. Όμως οι εκπρόσωποι του παίκτη αρνήθηκαν και δέχτηκαν νέα προσφορά για 400.000 ευρώ. Ωστόσο από την πλευρά του Γκερέιρο η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας.

Επίσης, οι πολωνοί υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ θέλει να αποδεσμεύσει τον παίκτη κάτι που δεν μπορεί να κάνει καθώς –μέχρι τώρα- καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x