Stoiximan Super League

«Το θέμα του ΟΦΗ στη Βουλή»!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις του ΟΦΗ εναντίον της ΕΠΟ! Μετά την οργισμένη ανακοίνωση πέντε μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο Ερασιτέχνης -με μια ακόμα τέτοια- καταφέρθηκε εναντίον της Ομοσπονδίας. Αφού τονίζει, λοιπόν, πως η τελευταία απόφασή της «καταστρατηγεί νόμους, παραβιάζει αξίες και προκαλεί το αίσθημα δικαίου», απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία και τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις του ΟΦΗ εναντίον της ΕΠΟ!

Μετά την οργισμένη ανακοίνωση πέντε μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο Ερασιτέχνης -με μια ακόμα τέτοια- καταφέρθηκε εναντίον της Ομοσπονδίας.

Αφού τονίζει, λοιπόν, πως η τελευταία απόφασή της «καταστρατηγεί νόμους, παραβιάζει αξίες και προκαλεί το αίσθημα δικαίου», απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία και τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Προειδοποιεί, δε, πως αν δεν δοθούν στη δημοσιότητα οι φάκελοι όλων των ομάδων, θα προσφύγει στα διεθνή όργανα, προκειμένου ο ΟΦΗ να βρει το δίκιο του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα όλη η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου σε όλα τα μήκη και πλάτη παρακολουθεί με σκεπτικισμό τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο), χωρίς να μπορεί ούτε το Συντεταγμένο κράτος να κάνει την οποιαδήποτε παρέμβαση.

Η απαράδεκτη και σφαγιαστική απόφαση της Ε.Π.Ο κατά της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η καταστρατηγεί θεσμούς - νόμους του κράτους, παραβιάζει αξίες και ηθικές και προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Είναι ανήκουστο, παράγοντες της Ε.Π.Ο να ομιλούν για εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν οι ίδιοι με τις αποφάσεις τους καταργούν κάθε έννοια δικαίου.

Καλούμε την Συντεταγμένη πολιτεία όπως αυτή έχει προσδιοριστεί από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους να επιληφθεί άμεσα για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να δώσει το αίσθημα δικαίου στον Έλληνα φίλαθλο.

Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού να αξιοποιήσουν τα δικαιώματα που τους δίνει η Βουλή των Ελλήνων και να φέρουν το θέμα του Ο.Φ.Η στη Βουλή. Να ζητήσουν από την Ε.Π.Ο να προσκομίσει τους φακέλους όλων των ομάδων Super League και Football League 1 για να διαπιστωθεί ποιες ομάδες είναι εναρμονισμένες με τις επιταγές του καταστατικού της UEFA και ποιες όχι.

Εάν δεν γίνει αυτό σύντομα, εμείς ως Αθλητικό Σωματείο που έχουμε δημιουργήσει την Π.Α.Ε Ο.Φ.Η θα προσφύγουμε ως έχοντας έννομο συμφέρον σε κάθε αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο, τόσο της UEFA, όσο και της Ελληνικής πολιτείας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x