Stoiximan Super League

«Να μην φάμε έξι γκολ»

Την επιθυμία του να κάνει ένα καλό παιχνίδι, στον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Μάλτας στο Καραϊσκάκη, για τα προκριματικά του EURO 2012, με την ελπίδα να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με κάποια ομάδα, εξέφρασε ο Τζάστιν Χάμπερ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρώην τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου επεσήμανε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κόντρα στη «Γαλανόλευκη», ενώ ξεχώρισε τους Τοροσίδη και Καραγκούνη.

Την επιθυμία του να κάνει ένα καλό παιχνίδι, στον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Μάλτας στο Καραϊσκάκη, για τα προκριματικά του EURO 2012, με την ελπίδα να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με κάποια ομάδα, εξέφρασε ο Τζάστιν Χάμπερ.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρώην τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου επεσήμανε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κόντρα στη «Γαλανόλευκη», ενώ ξεχώρισε τους Τοροσίδη και Καραγκούνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαλτέζος πορτιέρο στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για το αυριανό παιχνίδι:
«Πολύ δύσκολο ματς. Οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν να παίξουν ένα μήνα αφού έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έχουμε κίνητρο να παίξουμε στο Καραϊσκάκη με μια πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το μέλλον του:
«Ελπίζω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Το συμβόλαιό μου με τη Φερεντσβάρος τελειώνει και όνειρό μου είναι να έρθω στην Ελλάδα και να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Μακάρι να έρθει μια ομάδα μετά το ματς και να υπογράψουμε. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από την Εθνική Ελλάδας:
«Όταν παίζουμε με μεγάλη ομάδα, πάντα εμείς παίζουμε στην άμυνα. Όταν έχει ισάξιους αντιπάλους δέχεσαι πολλές σέντρες είναι πολύ πιο εύκολο να σταματάς της επιθέσεις. Αν παίζεις με μια ομάδα όπως η Ελλάδα δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η επίθεση, Με τρεις πάσες μπορούν βγουν απέναντί σου.

Θυμάμαι πολύ καλά τον Τοροσίδη που είχε βάλει και το γκολ στη Μάλτα. Δεν είναι μόνο καλός παίκτης, αλλά και καλός άνθρωπος. Είναι πολύ καλός φίλος μου. Όπως και ο Καραγκούνης, που μπορεί να κοιτάει αλλού και αλλού να πασάρει. Αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες γενικά στην Ελλάδα».

Για τις αναμνήσεις του από το Χαϊδάρι:
«Να πω και μια καλημέρα στο φίλους μου στο Χαϊδάρι, οι οποίοι ήταν όλοι φιλικοί μαζί μου όταν έπαιζα εκεί και γι’ αυτό το λόγο θέλω επιστρέψω. Ο κόσμος πολύ φιλικός γενικά στη χώρα σας. Για μένα ήταν μεγάλο άλμα στην καριέρα μου η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος είναι γνωστές και σεβαστές ομάδες στη Μάλτα.

Επίσης θυμάμαι ότι και το φαγητό είναι πολύ καλό. Τα παϊδάκια είναι το καλύτερο φαΐ στον κόσμο».

Για το αν έχει επικοινωνία με ελληνικές ομάδες:
«Υπάρχουν 2-3 ομάδες που θα έρθουν να δουν το παιχνίδι. Καλύτερα να μην πω ποιες είναι αυτές. Μπορεί να μιλήσουμε μετά το παιχνίδι. Μακάρι να κάνω μια καλή εμφάνιση και να μην φάω έξι γκολ. Η Μάλτα δεν είναι διάσημη για το ποδόσφαιρό της, αν και έχουμε καλούς παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x