Gossip

House MD χωρίς Caddy, γίνεται;

Κι όμως γίνεται… Η εμφάνισή της Lisa Edelstein, στο τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν της σειράς ‘’House MD’’ ήταν και η τελευταία της ως Caddy.

Κι όμως γίνεται… Η εμφάνισή της Lisa Edelstein, στο τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν της σειράς ‘’House MD’’ ήταν και η τελευταία της ως Caddy.

Η ηθοποιός δεν συμφώνησε με τους παραγωγούς για συμβόλαιο στην 8η και πιθανότατα τελευταία σεζόν της σειράς, κάτι που επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί, αλλά και η ίδια με μια δήλωση…

«Μετά από μεγάλη σκέψη αποφάσισα να προχωρήσω, με συναισθήματα ανάμεικτα. Απογοήτευση γιατί αφήνω έναν χαρακτήρα που αγάπησα πάρα πολύ, αλλά και ενθουσιασμό για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι αντιδράσεις των… οπαδών της σειράς ήταν ποικίλες, με τους περισσότερους να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την απόφαση της ηθοποιού, η οποία πρόκειται να αλλάξει πολλά στην εξέλιξη της σειράς στην 8η σεζόν.

Το πρόβλημα πλέον, μεταβιβάζεται στους σεναριογράφους της, οι οποίοι είχαν σχεδιάσει και είχαν προχωρήσει στη συγγραφή κάποιων επεισοδίων της νέας σεζόν. Όμως, μετά από την εξέλιξη αυτή καλούνται να διαφοροποιήσουν τα πάντα και φυσικά το τέλος της σειράς, το οποίο περιελάμβανε την Caddy.

«Δεν ξέρω πως θα ακριβώς θα το διαφοροποιήσουμε», τόνισε μια εκ της συγγραφικής ομάδας αναφερόμενη στο finale του House MD. «Πιθανότατα, θα πρέπει να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στους χαρακτήρες», πρόσθεσε.

«Το δύσκολο θα ήταν για εμάς εάν θα έμενε στη σειρά η Caddy. Χάνουμε έναν χαρακτήρα που μας έδινε την ευκαιρία να γράψουμε κι άλλες ιστορίες γύρω από αυτόν. Είναι μεγάλο ζήτημα για την σειρά όμως γιατί το δίδυμο House-Caddy ήταν ένας από τους λόγους για να βλέπουν τη σειρά οι τηλεθεατές», ήταν το σχόλιο ενός άλλου σεναριογράφου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x