Stoiximan Super League

Τα είπε με Μάτος…

Την επιθυμία του να τον έχει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε στον Μαρσέλο Μάτος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως τονίζει η Sportday. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Βραζιλιάνου χαφ, τον οποίο θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο προπονητής των «πρασίνων» θα έχει και νέα επικοινωνία μαζί του, όπου θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει μαζί του και ο Βρύζας.

Την επιθυμία του να τον έχει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε στον Μαρσέλο Μάτος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως τονίζει η Sportday.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Βραζιλιάνου χαφ, τον οποίο θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο προπονητής των «πρασίνων» θα έχει και νέα επικοινωνία με τον μέσο της Μποταφόγκο, στην οποία θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει μαζί του και ο Ζήσης Βρύζας.

Ο νέος, όπως όλα δείχνουν, τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα πιάσει δουλειά από Δευτέρα, με πρώτο μέλημά του να είναι οι πωλήσεις και οι περικοπές. Ο Βρύζας θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με ποδοσφαιριστές που θα τους προταθεί μείωση αποδοχών, όπως του Γιώργου Καραγκούνη, μια διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη. Εκτός του «τυπάρα», συνομιλία θα υπάρξει και με ξένους, όπως ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος αν δεν πουληθεί θα γίνει πρόταση γερής περικοπής στις ετήσιες απολαβές του, που φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φερέιρα θα βρίσκεται σε συνεχή συνομιλία με τον Βρύζα για τα μεταγραφικά του συλλόγου, με τις απόψεις των δύο ανδρών να συμπίπτουν στα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλουν να αποκτηθούν, οι οποίοι θα πρέπει να είναι νέοι, φιλόδοξοι, γρήγοροι και με πνεύμα νικητή. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη προτείνει στον Γόντικα παίκτες από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, και πλέον αναμένονται και οι εισηγήσεις του Βρύζα, ώστε να μπουν… προτεραιότητες και να ξεκινήσουν οι επαφές.

*Στις 4 Ιουλίου θα ενσωματωθούν οι Έλληνες διεθνείς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, που έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x