Stoiximan Super League

Φαβορί ο Ντουρί

Προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου έχει ο Φρανκ Ντουρί. Η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βέλγο πρώην προπονητή της Γάνδης κι εκκρεμεί ένα τηλεφώνημα για να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει και να πιάσει δουλειά. Ποιο το βιογραφικό του 53χρονου προπονητή που ως το 2007 δούλευε παράλληλα ως ντετέκτιβ!

Προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου έχει ο Φρανκ Ντουρί. Η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βέλγο πρώην προπονητή της Γάνδης κι εκκρεμεί ένα τηλεφώνημα για να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει και να πιάσει δουλειά. Πάντως ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάτι καλύτερο θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον 53χρονο προπονητή.

Ο Φρανκ Ντουρί εργάστηκε από το 1994 μέχρι το 2010 στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, από το 2001 ως προπονητής της πρώτης ομάδας την οποία ανέβασε από την τέταρτη στη μεγάλη κατηγορία. Το 2006 κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο και αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς, ενώ το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε τα ηνία της Γάνδης. Η ομάδα του τερμάτισε τρίτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά ήταν μόλις πέμπτη στα πλέι οφ κι έτσι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρανκ Ντουρί μέχρι το Μάρτιο του 2007 εργαζόταν ως ντετέκτιβ στην αστυνομία του Βάρεγκεμ με ειδικότητα στις εξιχνιάσεις ληστειών αυτοκινήτων και την εξάρθρωση συμμοριών. Ως ποδοσφαιριστής δεν έκανε αξιόλογη καριέρα και έφτασε να παίζει μέχρι την έκτη κατηγορία του Βελγίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x