Stoiximan Super League

Μπόλονι ολοταχώς και… χωρίς εμπόδια

Την απόφαση να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με τον Λάζλο Μπόλονι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η πρόσληψή του από τον ΠΑΟΚ πήραν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Πιθανώς ελεύθερος ο Ελ Ζαρ. Ικανοποίηση για τα διαρκείας.

Την απόφαση να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με τον Λάζλο Μπόλονι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η πρόσληψή του από τον ΠΑΟΚ πήραν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης μετά από πολύωρη συνάντηση που είχαν το Σάββατο.

Τα σχέδια του «Δικεφάλου του Βορρά» εξυπηρετεί και το γεγονός ότι η «απειλή» της εθνικής Ρουμανίας απομακρύνεται, μιας και ο Γκεόργκι Χάτζι είναι πλέον ο επικρατέστερος για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ελεύθερος ο Ελ Ζαρ

Φήμες θέλουν τη Λίβερπουλ να αφήνει ελεύθερο τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Μία εξέλιξη όχι απαραίτητα θετική για τον ΠΑΟΚ, αφού αν ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός εμμείνει στις απαιτήσεις του για 400.000 ευρώ ετησίως, η αγγλική ομάδα δεν θα επωμιστεί ένα-έστω και μικρό-μέρος του συμβολαίου του.

Ικανοποίηση για τα διαρκείας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ο συνολικός αριθμός των καρτών που έχουν διατεθεί έχει φτάσει τα 726 κι εκτιμάται πως θα υπάρξει προσέγγιση του περσινού αριθμού των 19.100.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x