Stoiximan Super League

«Κονέ» με τη Σεβίλλη ο Χιμένεθ!

Την… «εξαργύρωση» των διασυνδέσεων του στη Σεβίλλη έχει ήδη ξεκινήσει ο Μανόλο Χιμένεθ! Όπως επιβεβαιώνεται και από ισπανικά ΜΜΕ, ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκίνησε κιόλας τις επαφές με τη διοίκηση των Ανδαλουσιανών για τις περιπτώσεις των Κάλα και Μπερνάρντο.

Την… «εξαργύρωση» των διασυνδέσεων του στη Σεβίλλη έχει ήδη ξεκινήσει ο Μανόλο Χιμένεθ!

Όπως επιβεβαιώνεται και από ισπανικά ΜΜΕ, ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκίνησε κιόλας τις επαφές με τη διοίκηση των Ανδαλουσιανών για τις περιπτώσεις των Κάλα και Μπερνάρντο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «diariosevilla.es», ο Χιμένεθ ρώτησε για τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με τους δύο νεαρούς και εκδήλωσε ενδιαφέρον για το δανεισμό τους.

Τονίζεται, δε, πως ειδικά για τον Κάλα (που χαρακτηρίζεται προτεραιότητά του και υπενθυμίζεται πως τον είχε απασχολήσει και το χειμώνα), ο Χιμένεθ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον μάνατζέρ του και του έχει μιλήσει για την προοπτική της ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως -αναφέρει το δημοσίευμα- ξεκαθαρίστηκε στον Χιμένεθ πως τον τελευταίο λόγο για τους δύο παίκτες θα έχει ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης, Μαρσελίνιο, που αναμένεται να συζητήσει για το μέλλον τους (όπως και όλων των υπολοίπων παικτών του συλλόγου) στη συνάντηση που θα έχει εντός της εβδομάδας με τον τεχνικό διευθυντή, Ραμόν Μόντσι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x