Stoiximan Super League

Τα λένε Μαθία-Ράντος

Συνάντηση με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Αλέκο Ράντο, θα έχει τη Δευτέρα (6/6) ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία, με αντικείμενο συζήτησης, φυσικά, τους γκολκίπερ που θα αποκτηθούν. Φράνκο Κοστάντζο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Έλντιν Γιακούποβιτς, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Μιχάλης Σηφάκης είναι πιο ψηλά στη σχετική λίστα.

Συνάντηση με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Αλέκο Ράντο, θα έχει τη Δευτέρα (6/6) ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία, με αντικείμενο συζήτησης, φυσικά, τους γκολκίπερ που θα αποκτηθούν.

Φράνκο Κοστάντζο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Έλντιν Γιακούποβιτς, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Μιχάλης Σηφάκης είναι πιο ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Βασιλείας, ωστόσο, φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο…

Μαθία και Ράντος θα συζητήσουν διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα -Νο1 για τους «ερυθρόλευκους»- και αναμένεται (αφού τις… ξεχωρίσουν) να καταλήξουν στις δύο επιλογές για τον «άσο», ενόψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε, μετά την αποχώρηση των Αντώνη Νικοπολίδη (από την ενεργό δράση) και Ούρκο Πάρντο (από τον… Ολυμπιακό), το ζήτημα «τερματοφύλακας» είναι το πλέον σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας πορτιέρο θα είναι Έλληνας και ο άλλος ξένος, αλλά όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν αύριο, μετά τη συνάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x