Ιταλία

Βόλτες με μαφιόζους έκανε ο Μπαλοτέλι!

Σε μία περίεργη ιστορία έχει μπλεχτεί ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στη Νάπολι για διακοπές και είχε δύο ξεναγούς, οι οποίοι τον οδηγούσαν στα αξιοθέατα της πόλης. Σημείωση; Οι δύο… φίλοι ανήκουν στην Μαφία της περιοχής. Ο «σούπερ Μάριο» δηλώνει πως αυτό έγινε εν αγνοία του αλλά το όνομά του φιγουράρει στη λίστα της αστυνομίας!

Σε μία περίεργη ιστορία έχει μπλεχτεί ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στη Νάπολι για διακοπές και είχε δύο ξεναγούς, οι οποίοι τον οδηγούσαν στα αξιοθέατα της πόλης.

Σημείωση; Οι δύο… φίλοι ανήκουν στην Μαφία της περιοχής.

Ο «σούπερ Μάριο» δηλώνει πως αυτό έγινε εν αγνοία του αλλά το όνομά του φιγουράρει στη λίστα της αστυνομίας!

Η ιστορία έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2010 και οι… επαγγελματίες συνοδοί του άσου της Μάντσεστερ Σίτι ήταν οι Σαλβατόρε Σιλβέστρι της συμμορίας Lo Russo και ο Μπιάτζιο Εσπόζιτο της συμμορίας των Scissionisti.

«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Εκείνη την ημέρα στη Νάπολι υπήρχε πολύς κόσμος γύρω μου. Είμαι έκπληκτος και απογοητευμένος, ειδικά για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτή η ιστορία στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Μπαλοτέλι για το γεγονός.

Η δικαιολογία του Ιταλού επιθετικού ήταν πως απλά ήθελε να επισκεφθεί τα μέρη όπου είχε γυριστεί η γνωστή, βραβευμένη ταινία «Γόμορρα».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x