Ελλάδα

Καλάθης: «Μεγάλη τιμή που με σύγκρινε με τον Διαμαντίδη»

Μεγάλη τιμή ένιωσε ο Νικ Καλάθης, επειδή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον συνέκρινε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καλάθη συγκρίνοντάς τον αγωνιστικά με τον αρχηγό της ομάδας.

Μεγάλη τιμή ένιωσε ο Νικ Καλάθης, επειδή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον συνέκρινε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καλάθη συγκρίνοντάς τον αγωνιστικά με τον αρχηγό της ομάδας.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο προπονητής με συνέκρινε με έναν τέτοιο παίκτη. Με πίστεψε ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου. Ο Δημήτρης (σ.σ. ο Διαμαντίδης) με βοήθησε όλη τη χρονιά. Έδωσα την πάσα στον Αντώνη, έβαλε το τρίποντο και πήραμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Καλάθης και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ενθουσιάστηκε ο κόσμος. Ο τραυματισμός του Διαμαντίδη μας στοίχισε, αλλά πιστέψαμε στον εαυτό μας και αγωνιστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο για να νικήσουμε μία μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσω ακόμη στο παιχνίδι μου, αλλά έχω μπροστά μου ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να δουλέψω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x