Stoiximan Super League

Δεν επιστρέφει…

Πολύ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ. Ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, δεν απάντησε ούτε χθες στην πρόταση νέας συνεργασίας που του έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και πλέον, στον «Δικέφαλο του Βορρά» συνεχίζουν τα πλάνα τους για την νέα αγωνιστική σεζόν χωρίς να τον συμπεριλαμβάνουν σε αυτά.

Πολύ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ. Ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, δεν απάντησε ούτε χθες στην πρόταση νέας συνεργασίας που του έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και πλέον, στον «Δικέφαλο του Βορρά» συνεχίζουν τα πλάνα τους για την νέα αγωνιστική σεζόν χωρίς να συμπεριλαμβάνουν σε αυτά τον Ζήση Βρύζα.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή ήταν γνωστό ότι οι πιθανότητες να επιστρέφει ο Βρύζας στο πόστο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος στον «Δικέφαλο», ήταν λίγες. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ διαβεβαιώνεται ότι οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον πείσουν.

Όμως, φαίνεται ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού ενδιαφέρει περισσότερο τον Ζήση Βρύζα, καθώς και περισσότερα χρήματα θα λαμβάνει και θα έχει να διαχειριστεί και αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x