Stoiximan Super League

«Πρόκληση ο Ολυμπιακός Βόλου»

Τις πληροφορίες που τον έφερναν να έχει συζητήσεις την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε ο Φράνκι Ντουρί, μιλώντας στην SPORTDAY. «Είναι μια πρόκληση», τόνισε ο Βέλγος τεχνικός.

Τις πληροφορίες που τον έφερναν να έχει συζητήσεις με ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας επιβεβαίωσε ο Φράνκι Ντουρί μιλώντας στην Sportday.

Ο Βέλγος τεχνικός στάθηκε στην ευκαιρία που θα του δοθεί –εφόσον αναλάβει τους Βολιώτες- να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση κάτι που παραδέχθηκε ότι αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.

«Έχω μάθει αρκετά στοιχεία για την ομάδα και το δυναμικό της και μοιάζει πολύ με τη Βάρεγκεμ γιατί κι εμείς με την πρώτη χρονιά στην Α’ Εθνική κατηγορίας μας βγήκαμε στην Ευρώπη», συνέχισε ο Βέλγος τεχνικός.

«Αν έρθω στον Ολυμπιακό Βόλου θέλω να δουλέψω με προοπτική και σε βάθος χρόνου για να μεγαλώσουμε κι εγώ και ο σύλλογος. Έχω μακροπρόθεσμο πλάνο να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει», δήλωσε ο Ντουρί ο οποίος κατέληξε:

«Έχω επαφές και με κάποιες γαλλικές ομάδες, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι επίσημο. Πρέπει να είμαι σωστός απέναντι στους ανθρώπους που μιλάω»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x