Κινηματογράφος

Πέντε… ποπ κορν και τρέιλερ για το Twilight!

Το -κοινό του- MTV γουστάρει (και ψηφίζει) Twilight! Και φέτος, η λατρεμένη ταινία των νέων… σάρωσε τα Movie Awards του διάσημου τηλεοπτικού δικτύου, αποσπώντας, συνολικά, πέντε, μεταξύ των οποίων, Καλύτερης Ταινίας, αλλά και Καλύτερου Φιλιού για τους Πάτινσον και Στιούαρτ. Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, η προβολή του πρώτου, ολοκληρωμένου trailer της επόμενης ταινίας ''Twilight Saga: Breaking Dawn''.

Το -κοινό του- MTV γουστάρει (και ψηφίζει) Twilight!

Και φέτος, η λατρεμένη ταινία των νέων… σάρωσε τα Movie Awards του διάσημου τηλεοπτικού δικτύου, αποσπώντας, συνολικά, πέντε, μεταξύ των οποίων, Καλύτερης Ταινίας, αλλά και Καλύτερου Φιλιού για τους Πάτινσον και Στιούαρτ, που έφυγαν με πολλά… ποπ κορν (το σχήμα των βραβείων) από το Gibson Amphitheatre του Λος Άντζελες.

Ο Πάτινσον… σήκωσε το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας, αλλά και αυτό της Καλύτερης Μάχης, ενώ η Στιούαρτ αστειεύτηκε με τη συνυποψήφιά της, Νάταλι Πόρτμαν, για το βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας και… χαϊδεύοντάς το, της είπε: «Συγγνώμη, αλλά το ποπ κορν είναι δικό μου»!

Όσο για το πιο διάσημο (και ενδιαφέρον) βραβείο των MTV, αυτό του Καλύτερου Φιλιού, ο Πάτινσον το πανηγύρισε έξαλλα, κατεβαίνοντας στην πλατεία και φιλώντας τον συμπρωταγωνιστή του, Τέιλορ Λάουτνερ!



Και μέσα στη γενικότερη… βαμπιροβραδιά, από τις κορυφαίες στιγμές της ήταν η προβολή του πρώτου, ολοκληρωμένου trailer της επόμενης ταινίας ''Twilight Saga: Breaking Dawn'' (πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου).

Ιδού…



Από εκεί και πέρα, το ''Never Say Never'', η 3D συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Στιγμής, ο Τομ Φέλτον το βραβείο Καλύτερου Κακού για το ''Harry Potter and the Daethly Hallows, Part 1'' και η 7χρονη Αλέξις Νικόλ Σάντσεζ το βραβείο Καλύτερης Ατάκας για το ''Grown Up'' .

Τέλος, τιμητικό βραβείο απέσπασε η Ρις Γουίδερσπουν.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x