Stoiximan Super League

Υπάρχει… κίνηση

Η σεζόν τελείωσε και τα δημοσιεύματα λόγω μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός ή για ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που απασχολούν άλλους… δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Τον Βρύζα περιμένουν οι «πράσινοι» για να τρέξουν οι εξελίξεις. Στο στόχαστρο του Φερέιρα που βρίσκεται στην Πορτογαλία έχει μπει ο Ρούμπεν Μίκαελ, ισχυρίζονται οι Πορτογάλοι ενώ… κίνηση υπάρχει για τους Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη από ομάδες του εξωτερικού.

Η σεζόν τελείωσε και τα δημοσιεύματα λόγω μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός ή για ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που απασχολούν άλλους… δίνουν και παίρνουν καθημερινά.

Τον Βρύζα περιμένουν οι «πράσινοι» για να τρέξουν οι εξελίξεις. Στο στόχαστρο του Φερέιρα που βρίσκεται στην Πορτογαλία έχει μπει ο Ρούμπεν Μίκαελ, ισχυρίζονται οι Πορτογάλοι ενώ… κίνηση υπάρχει για τους Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη από ομάδες του εξωτερικού.

Οι διακοπές του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Πορτογαλία δεν περνάνε απαρατήρητες για τους συντοπίτες του. Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της χώρας, η record, αναφέρει πως ο Ρούμπεν Μίκαελ είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, από τις οποίες τις 11 ως βασικός και δεν είναι ικανοποιημένος. Από εκεί και πέρα, εάν όντως υπάρχει ενδιαφέρον, ο Ρούμπεν Μίκαελ μπορεί να αποκτηθεί μόνο ως δανεικός.

Γεγονός είναι, πως οι μέρες διακοπών του Φερέιρα στην Πορτογαλία συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τον 64χρονο τεχνικό, αφού οι πιθανοί στόχοι του «τριφυλλιού» θα προέρχονται από την χώρα του μια και γνωρίζει πολύ καλά την αγορά.

Για να γίνουν βέβαια μεταγραφικές κινήσεις από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να αποδεσμευτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ούτως ώστε να ελαφρύνει το ρόστερ και να αυξηθεί το μπάτζετ. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να γυρίσει ο Ζήσης Βρύζας από την Αμερική και να… πιάσει δουλειά. Τα τελευταία δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται για τον Σεϊταρίδη και η Μονακό για τον Μπουμσόνγκ.

Για τον Έλληνα διεθνή, εάν υπάρξει προσφορά και ο ίδιος αλλά και ο Παναθηναϊκός, είναι απόλυτα θετικοί και η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Ο δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Φερέιρα και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ.

Για τον Μπουμσόνγκ, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ναι μεν ο Παναθηναϊκός θέλει να απεμπλακεί από το βαρύ συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού του, αλλά Γάλλος δεν θέλει να πάει στην Μονακό που έπεσε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Επίσης, ο διεθνής στόπερ θα επιδιώξει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που αμείβεται απο τον Παναθηναϊκό, κι αυτό είναι δύσκολο μια και λίγες γαλλικές ομάδες δίνουν τόσα λεφτά (1εκ.€ ετησίως).

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x