Κινηματογράφος

Το Jurassic Park συναντά την… Terra Nova!

Γίνεται να μην ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου για… κάτι λιγότερο από τρία λεπτά; Ναι! Πως; Απλούστατα, μπαίνεις στο www.sport-fm.gr και… καρφώνεσαι στο πρώτο, ολοκληρωμένο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ''Terra Nova'', που θυμίζει έντονα ''Jurassic Park'' -και… ''Avatar''!

Γίνεται να μην ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου για… κάτι λιγότερο από τρία λεπτά;

Ναι!

Πως;

Απλούστατα, μπαίνεις στο www.sport-fm.gr και… καρφώνεσαι στο πρώτο, ολοκληρωμένο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ''Terra Nova'', που θυμίζει έντονα ''Jurassic Park'' -και… ''Avatar''!



Η πανάκριβη παραγωγή της Fox, αφού πέρασε από… σαράντα κύματα, καθώς, αρχικά, είχε προγραμματιστεί να βγει στον… αέρα το 2010 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για το Μάιο που μας πέρασε, όπως ανακοινώθηκε, θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο!

Το trailer «μαρτυρά», αναμφίβολα, πως πρόκειται για μία εξαιρετικά φιλόδοξη δουλειά, που -με την πρώτη ματιά- φαίνεται ότι μπορεί να γράψει ιστορία! Τα εφέ θυμίζουν κινηματογραφική υπερπαραγωγή, ενώ και το story είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον…

Ο Τζέισον Ο' Μάρα είναι ο (κύριος) πρωταγωνιστής της σειράς. Αυτός και η οικογένειά του θα ταξιδέψουν στο χρόνο, 85 εκ. χρόνια πριν, όταν στη γη… περπατούσαν οι δεινόσαυροι! Ο Στίβεν Λάνγκ (''Avatar'') υποδύεται τον Φρανκ Τέιλορ, έναν χαρισματικό και αδίστακτο ηγέτη της αποικίας Terra Nova, που φέρνει τον πρώην αστυνομικό, Τζιμ Σάνον (Ο' Μάρα) σ' αυτή την προϊστορική περιοχή και τον προσλαμβάνει για την ασφάλειά του.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι τα μέλη μιας αποικίας, η οποία θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην ανθρωπότητα. Ο πλανήτης «πεθαίνει» και κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει. Οι περιοχές που περιβάλλουν την Terra Nova είναι γεμάτες με δεινόσαυρους και άλλες προϊστορικές απειλές, που μπορούν να καταστρέψουν αυτό το νέο κόσμο…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x