Stoiximan Super League

«Ελάτε να τα βρούμε»

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ, αφού ο Λάζλο Μπόλονι θα έρθει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει απευθείας συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη με στόχο να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. «Ελάτε να τα βρούμε», το μήνυμα που έστειλαν στον Ρουμάνο τεχνικό και τον εκπρόσωπό του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ, αφού ο Λάζλο Μπόλονι θα έρθει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει απευθείας συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη με στόχο να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης που «τρέχει» το θέμα από την προηγούμενη εβδομάδα και είχε συνάντηση με τον Ρουμάνο τεχνικό, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πλευρά του 58χρονου και σήμερα μετά από αρκετή ώρα συζητήσεων με τον ξένο εκπρόσωπό του, συμφώνησαν να τα πουν από κοντά, κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη. «Ελάτε να τα βρούμε» το μήνυμα που στάλθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στη διεκδίκηση του Μπόλονι μπήκαν τις τελευταίες μέρες η εθνική Ρουμανίας και η Στεάουα Βουκουρεστίου, ωστόσο ο ίδιος μοιάζει να προτιμά να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό άλλωστε και έρχεται για περαιτέρω συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς που του προσφέρουν διετές συμβόλαιο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x