Stoiximan Super League

Χάνει χρόνο…

Το ενδεχόμενο να χάσουν παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των Ζεσουάλδο Φερέιρα και Ζήση Βρύζα, φοβούνται στον Παναθηναϊκό, λόγω της έλλειψης χρημάτων, αφού πρέπει πρώτα να υπάρξουν πωλήσεις για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά. Ενδιαφέρον για Σισέ και Μπουμσόνγκ από ομάδες του εξωτερικού. Προτάθηκε ο Ενγεάμα.

Το ενδεχόμενο να χάσουν παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των Ζεσουάλδο Φερέιρα και Ζήση Βρύζα, φοβούνται στον Παναθηναϊκό, λόγω της έλλειψης χρημάτων, αφού πρέπει πρώτα να υπάρξουν πωλήσεις για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά.

Όλο το βάρος του στις πωλήσεις και τις αποχωρήσεις παικτών έχει ρίξει ο Παναθηναϊκός, με σκοπό να προκύψουν τα χρήματα με τα οποία θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού. Σισέ, Λέτο και Μπουμσόνγκ είναι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού πέραν των μεγάλων συμβολαίων τους, είναι και οι παίκτες που μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ωστόσο, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα, αφού με την προετοιμασία να ξεκινά στις 25 Ιουνίου και ένα μήνα αργότερα η ομάδα να δίνει τον πρώτο της αγώνα στα προκριματικά του Champions League, ο χρόνος πιέζει. Κίνδυνος υπάρχει επίσης να χαθούν και μεταγραφικοί στόχοι των «πρασίνων», επειδή ορισμένοι παίκτες ή μάνατζερ δεν θα είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα κοιτάξουν να βρουν ομάδα.

Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα εγκριθεί και τυπικά η απόκτηση του Ζήση Βρύζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ενώ θα αλλάξει και η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής. Ο Τζόνι Βεκρής θα αντικατασταθεί σίγουρα, ενώ είναι πιθανό να πάρει κάποιο άλλο άτομο και τη θέση του Γιώργου Νίκα. Δημήτρης Γόντικας και Αδαμάντιος Πολέμης, ωστόσο, θα παραμείνουν στις θέσεις τους, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός να αναλάβει χρέη προέδρου ο δεύτερος.

Ζήτηση για Σισέ-Μπουμσόνγκ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και είναι λογικό οι «πράσινοι» να περιμένουν τα περισσότερα χρήματα να προκύψουν από την πώλησή του. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι σε ιδανική ηλικία για επιθετικό, ενώ οι πλούσιες χρονιές σε συμμετοχές και γκολ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μέχρι στιγμής, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από τη Γαλατασαράι, η οποία φέρεται να προσφέρει 8 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό και 3.5 ετησίως στον παίκτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, αφού επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί ακόμα. Ο Γάλλος στράικερ, όμως, θέλει να μετακομίσει σε Αγγλία, Γαλλία ή Ιταλία, αφού θέλει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, έντονο ενδιαφέρον προκύπτει για τον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη Μονακό, ο υποβιβασμός της οποίας, ωστόσο, αποτελεί τροχοπέδη στις επιθυμίες του υψηλόσωμου σέντερ μπακ. Υπάρχει, όμως, κινητικότητα και από άλλες ομάδες και ίσως και σε αυτό το θέμα να υπάρξει εξέλιξη, αφού οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» θα είναι μικρές».

Προτάθηκε ο Ενγεάμα

Φαξ για τον Βίνσεντ Ενγεάμα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν βασικός στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αποτελεί πολύ καλή περίπτωση, αφού έχει μένει ελεύθερος από την Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ και οι απαιτήσεις του είναι προσιτές. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να ψάχνει για γκολκίπερ στην παρούσα χρονική στιγμή, αφού με Τζόρβα, Κοστόλη και Καπίνο (σ.σ. ο Καρνέζης προορίζεται για δανεικός) είναι «γεμάτος» κάτω από τα δοκάρια, όμως σε περίπτωση που πουληθεί ο Τζόρβας, ίσως προκύψει ενδιαφέρον.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x