F1

Θρίλερ και στον Καναδά!

Ακόμη ένα επεισοδιακό γκραν πρι αναμένεται στον Καναδά, σύμφωνα με την Pirelli. Μπορεί το σιρκουί του Μόντρεαλ να μην έχει τις ιδιαιτερότητες του Μόντε Κάρλο, ωστόσο οι άνθρωποι της Pirelli περιμένουν πως η φθορά των ελαστικών θα είναι μεγαλύτερη, βάζοντας δύσκολα στις ομάδες.

Ακόμη ένα επεισοδιακό γκραν πρι αναμένεται στον Καναδά (11-12/6), σύμφωνα με την Pirelli. Μπορεί το σιρκουί του Μόντρεαλ να μην έχει τις ιδιαιτερότητες του Μόντε Κάρλο, ωστόσο οι άνθρωποι της Pirelli περιμένουν πως η φθορά των ελαστικών θα είναι μεγαλύτερη, βάζοντας... δύσκολα στις ομάδες.

«Ο αγώνας στο Μονακό ήταν φανταστικός, με τρεις πιλότους να τρέχουν για τη νίκη και να βρίσκονται πολύ κοντά, ακόμη και να οι τρεις είχαν διαφορετικές στρατηγικές», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πολ Έμπερι, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Είναι απίθανο να ακολουθηθεί στρατηγική ενός πιτ στοπ, λόγω των χαρακτηριστικών του Καναδά, αλλά ελπίζουμε πως θα υπάρχουν δυνατότητες προσπέρασης, δίνοντας στις ομάδες νέες ευκαιρίες για νέες στρατηγικές», πρόσθεσε.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x