Βόλεϊ

Ατυχία για Κοτσιλιάνο-Ζουπάνη

Για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης «έφτασαν στην πηγή», αλλά δεν κατάφεραν να "πιουν ποτέ νερό". Το ελληνικό δίδυμο του μπιτς βόλεϊ έχασε με 2-1 σετ (17-21, 21-18, 15-9) από τους Εσθονούς Jaani / Vesik, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γκραν Σλαμ του Πεκίνου και δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης «έφτασαν στην πηγή», αλλά δεν κατάφεραν να "πιουν ποτέ νερό". Το ελληνικό δίδυμο του μπιτς βόλεϊ έχασε με 2-1 σετ (17-21, 21-18, 15-9) από τους Εσθονούς Jaani / Vesik, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γκραν Σλαμ του Πεκίνου και δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Ο αγώνας ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, καθώς έπληξαν την περιοχή ισχυρές καταιγίδες.

Το πρωί, οι Έλληνες πρωταθλητές είχαν νικήσει τους Νεοζηλανδούς Lockhead/Pitman (Νο7) με 2-1 σετ (16-21, 21-18, 15-11) στον πρώτο προκριματικό γύρο, έπειτα από μεγάλη «ανατροπή» στο τάι μπρέικ, όπου ήταν πίσω στο σκορ με 2-6.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x