Stoiximan Super League

Στήριξη Μαρινάκη σε Αγγελόπουλους

Την στήριξή του στους αδελφούς Αγγελόπουλος και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου στέκεται στη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας που υπάρχει στην Ολυμπιακή οικογένεια και εναντιώνεται σε όσους συνεχίζουν να καλλιεργούν οπαδικό μίσος. «Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Την στήριξή του στους αδελφούς Αγγελόπουλος και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου στέκεται στη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας που υπάρχει στην Ολυμπιακή οικογένεια και εναντιώνεται σε όσους συνεχίζουν να καλλιεργούν οπαδικό μίσος.

«Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται ως συνέχεια στη χθεσινή έντονη δυσαρέσκεια που είχαν εκφράσει άνθρωποι της ομάδας για την στάση που είχαν κρατήσει τα ΜΜΕ, πολιτεία και αρμόδιοι φορείς στα όσα έγιναν στο κλειστό του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά αναφέρει η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

«Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε στην χώρα μας απαιτούν να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος, θα αντισταθεί στην βιομηχανία μίσους που καλλιεργείται, εις βάρος τελικά του ίδιου του αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με την μέχρι σήμερα παρουσία τους στο Σύλλογό μας. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες του επιπέδου τους που να είχαν την θέληση να προσφέρουν στην ομάδα μας και τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστούσε πανευρωπαϊκά σε όλα τα αθλήματα.

Φέτος η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο και προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρει και το Πρωτάθλημα.

Στην κοινή αυτή προσπάθεια, δεν χωρούν πλέον εκείνοι που συνεχίζουν να καλλιεργούν το οπαδικό μίσος απ’ όπου και αν προέρχονται. Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώ από το σύνολο των φιλάθλων μας να κινηθούν σ’ αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και του αθλητισμού γενικότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x