Stoiximan Super League

Πλάτη… διαρκείας στην ΑΕΚ!

Ο δεύτερος -από τους… δύο- τρόπους που προτείνονται στον κόσμο της ΑΕΚ, ώστε να (της) ξαναβάλει πλάτη, αποκαλύπτεται την Πέμπτη. Τα εισιτήρια διαρκείας (τα έσοδα από τα οποία υπολογίζονται μαζί με εκείνα από τους Supporters ως βασικές πηγές χρηματοδότησης) παρουσιάζονται από τη διοίκηση -με την ελπίδα οι χαμηλότερες τιμές τους να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας.

Ο δεύτερος -από τους… δύο- τρόπους που προτείνονται στον κόσμο της ΑΕΚ, ώστε να (της) ξαναβάλει πλάτη, αποκαλύπτεται την Πέμπτη.

Τα εισιτήρια διαρκείας (τα έσοδα από τα οποία υπολογίζονται μαζί με εκείνα από τους Supporters ως βασικές πηγές χρηματοδότησης) παρουσιάζονται από τη διοίκηση -με την ελπίδα οι χαμηλότερες τιμές τους να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας.

Οι τελευταίοι θα ενημερωθούν αναλυτικά (στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Ιουνίου στη 13:00, στις εγκαταστάσεις των Σπάτων) για τα κόστη, τα σημεία πώλησης, αλλά και τα προνόμια που θα έχουν όσοι τα αγοράσουν και είναι ήδη μέλη των Supporters.

Θα ανακοινωθεί και επίσημα, δε, η απόφαση της ΠΑΕ όλα τα εισιτήρια για την προσεχή χρονιά να εκδοθούν για το κάτω διάζωμα -προκειμένου να μειωθεί το κόστος του ΟΑΚΑ και να δημιουργείται πιο ζεστή ατμόσφαιρα στα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x