Παράξενα

Χειροπέδες, σύλληψη και κλάμα για Κοεντράο! (video)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Κοεντράο όταν είδε δύο αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και χωρίς πολλά-πολλά, να του περνούν χειροπέδες και να τον συλλαμβάνουν! «Σας παρακαλώ, είμαι πατέρας ενός μικρού παιδιού», μπόρεσε να ψελλίσει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, χωρίς όμως, να καταφέρει να αποφύγει το… μοιραίο. Λίγη ώρα αργότερα η καρδιά του επανήλθε στη θέση της, όταν συνειδητοποίησε πως είχε πέσει θύμα φάρσας!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Κοεντράο όταν είδε δύο αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και χωρίς πολλά-πολλά, να του περνούν χειροπέδες και να τον συλλαμβάνουν! «Σας παρακαλώ, είμαι πατέρας ενός μικρού παιδιού. Σας ορκίζομαι στη ζωή μου», μπόρεσε να ψελλίσει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, χωρίς όμως, να καταφέρει να αποφύγει το… μοιραίο. Λίγη ώρα αργότερα η καρδιά του επανήλθε στη θέση της, όταν αποδείχτηκε πως είχε πέσει θύμα φάρσας!

Μάλιστα, τι ίδιο είχε συμβεί και παλιότερα με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Άνχεκ Ντι Μαρία, ο οποίος επίσης βρέθηκε στα «νύχια» του συγκεκριμένου σόου.

Πάντως, τη στιγμή που οι φίλοι του, του αποκάλυπταν την αλήθεια και ξέσπαγαν σε γέλια, ο ίδιος έβαλε τα κλάματα, ενδεικτικό του σοκ το οποίο είχε υποστεί.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x