Stoiximan Super League

Έκλεισε Ρουμπάκη

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Μανώλης Ρουμπάκης. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «πρασίνων» και ο αγώνας της ομάδας του με την ΑΕΚ την Κυριακή ήταν ο τελευταίος του με τους Κρητικούς, αφού θα παραμείνει στην Αθήνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Στην πρωτεύουσα χθες και ο

Την πρώτη του μεταγραφή και μάλιστα από μια γνώριμη αγορά πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον Μανώλη Ρουμπάκη του ΟΦΗ. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός φόρεσε το απόγευμα της Κυριακής για τελευταία φορά τη φανέλα των Κρητικών, ενώ μετά την αναμέτρηση δεν επέστρεψε στην Κρήτη, αλλά παρέμεινε στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό την εξέλιξη του νεαρού άσου που είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ. Ο ερχομός τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και των διοικούντων της ομάδας στην Αθήνα για τον αγώνα με την «Ένωση» έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία στις δύο πλευρές να συζητήσουν δια ζώσης και να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ποιος είναι ο Ρουμπάκης

Ο Ρουμπάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατσαλένιο, ενώ στο δυναμικό του ΟΦΗ ανήκει από την περίοδο 2001-2002. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική στις 3 Φεβρουαρίου του 2002 στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Εθνικού Αστέρα με 3-2. Το συμβόλαιό του εξέπνεε τον Ιούνιο του 2006.

2001-2002: 3 συμμετοχές
2002-2003: 15 συμμετοχές
2003-2004: 27 συμμετοχές, 1 γκολ
2004-2005: 10 συμμετοχές (4 κίτρινες κάρτες, 4 ασίστ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x